Goedkope boxspring

GRATIS LEVERING IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

N

GRATIS MONTAGE VAN UW NIEUWE BOXSPRING

BOXSPRINGS VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

LEVERING UIT EIGEN FABRIEK

U bent op zoek naar een goedkope boxspring. Maar dit betekent niet dat daar de kwaliteit voor onder moet doen. In de uitgebreide showroom van Boxspring Etten-Leur haalt u goedkoop een boxspring, kiest u uit een divers aanbod én profiteert u van gratis levering door heel Nederland en België. Gaat uw voorkeur uit naar een vaste of verstelbare boxspring? Geef het aan ons door en wij laten u een passend aanbod zien in onze winkel.

Een goedkope boxspring in verschillende afmetingen, kleuren en materialen

Voor welke goedkope boxspring u ook kiest, al onze modellen bieden u ultiem slaapcomfort. Een aantal van onze modellen worden zelfs aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen. Dé uitkomst als u last heeft van bijvoorbeeld rug- of schouderklachten. Wij informeren u graag in onze winkel welke goedkope boxspring naadloos op uw wensen aansluit.

Beddengoed voor een scherpe prijs

Naast dat u bij ons kiest uit verschillende boxsprings, bieden wij ook een goedkoop en gevarieerd aanbod aan beddengoed. En aangezien wij rechtstreeks uit eigen voorraad leveren, neemt u uw aankoop direct mee naar huis. Op het gebied van beddengoed kiest u bij ons uit:

  • Kussens
  • Dekbedovertrekken
  • Dekbedden

Neem telefonisch contact op of bezoek onze winkel voordat u een boxspring goedkoop koopt

Heeft u vragen over een van onze boxsprings, die u goedkoop kunt kopen? Bel naar 0765018945 of bezoek onze showroom, gevestigd aan de Bisschopsmolenstraat 45 in Etten-Leur. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar en gaan graag met u op zoek naar een boxspring die volledig aan uw wensen voldoet.

Benieuwd hoe deze boxsprings liggen?