Boxspring Leuven

Boxspring Leuven is een unieke boxspring met luxe HR matrassen®. Zorgt voor het gewenste slaapcomfort door de zeer comforabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen. Speciaal ontwikkeld voor de moeilijke en veeleisende slaper. Ook zeer geschikt voor de mensen met pijnen, onder andere gewrichtspijnen, rugklachten, spierklachten en nekklachten. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2195,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Leuven

 

Boxspring of boxspringcombinatie?

Het valt niet te ontkennen: de boxspring maakt een opmars in de Nederlandse slaapkamer. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met het slaapcomfort van een boxspringcombinatie wil niets anders meer. Maar wie voor het eerst komt kijken op de boxspringmarkt komt al snel met de volgende vraag: wat is het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie? Hieronder leggen wij het voor je uit.

 

Verende bodem of een compleet bed

Een boxspring is het verende onderstel op poten waarop een matras en in veel gevallen ook een topmatras geplaatst worden. Het complete bed wordt een boxspringcombinatie genoemd. Op een boxspring alleen kun je niet slapen. Houdt hier rekening mee: alleen een boxspring kopen betekent dat u het matras apart moet aanschaffen.

 

De voordelen op een rijtje

Voor de meeste mensen is het slaapcomfort de belangrijkste reden om een boxpring te kopen. De combinatie van de verende bedbodem met een hoogwaardig matras geeft uw lichaam de perfecte ondersteuning. Voor mensen met rugklachten zijn er eveneens speciale boxsprings op de markt. Deze uiterst duurzame bedden bieden een stukje extra ondersteuning. Omdat boxspringbedden over het algemeen wat hoger zijn dan standaardbedden, is het eenvoudiger om in en uit bed te stappen. Dit maakt een boxspringcombinatie een slimme investering voor uw oude dag.

 

Elektrisch verstelbare boxsprings

Naast standaardboxsprings kunt u bij de betere beddenzaak ook terecht voor elektrisch verstelbare boxsprings. Deze bedden zijn ideaal voor mensen die voor het slapen gaan graag nog televisie kijken of een boek willen lezen. Met een druk op de knop verstelt u de hoogte van het hoofd- en voeteneind. Elektrische boxspringcombinaties zijn beschikbaar in één- en tweepersoonsuitvoeringen

 

Call Now Button