Boxspring Charleroi

Boxspring Charleroi is een bed voor een uniek slaapcomfort, aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen. De boxspring is uitgerust met het originele NASA traagschuim®. Zeer geschikt voor de veeleisende of moeilijke slaper. Voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten of andere pijnen is deze boxspring de ideale oplossing.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1990,-

NU €795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Charleroi

 

Slaap je echt beter op een boxspring?

Zijn boxspringbedden slechts een hype of slaap je echt beter op een boxspring? Om het verschil tussen een boxspringcombinatie en een gewoon bed te ervaren, moet je eigenlijk zelf een keer op een boxspringbed gaan liggen. Betere beddenzaken hebben een showroom waar u bedden kunt uitproberen en met elkaar kunt vergelijken.

 

Wat maakt een boxspringbed bijzonder?

Een boxspring heeft verschillende voordelen, maar het grootste voordeel is zonder twijfel het slaapcomfort dat de boxspringcombinatie biedt. Zelfs de goedkoopste boxspring biedt meer slaapcomfort dan de meeste standaardbedden. Een boxspringbed bestaat uit een combinatie van een verend onderstel op poten en één of meerdere matrassen. Het geheel staat garant voor een uitstekende ondersteuning van uw lichaam.

 

Andere voordelen

De ondersteuning die de boxspringcombinatie biedt is ook ideaal voor mensen met rugklachten. Er zijn diverse modellen boxsprings op de markt. Als bijkomend voordeel is een boxspringbed een stukje hoger dan een standaardbed: dit maakt in en uit bed stappen een stuk makkelijker voor mensen die slecht ter been zijn. Een boxspringbed heeft een open structuur, waardoor het matras altijd goed geventileerd wordt.

 

Welk model kiest u?

Naast standaardboxsprings zijn er ook elektrisch verstelbare boxsprings verkrijgbaar. Bij een elektrische boxspring is de hoogte van het hoofd- en voeteneind met een druk op de knop aan te passen. Elektrische boxsprings zijn wat duurder dan standaardboxsprings, maar door het grote aanbod is het niet al te moeilijk om een mooie elektrische boxspring aanbieding te vinden.

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button