076 5018945

Tweede Pinksterdag geopend 12:00 tot 16:00

Outlet aanbieding 2-persoons boxspring Breda

Vanuit onze boxspring outlet, 2 persoons boxspring Breda.

LET OP! Outlet prijs is bij ons geheel compleet als afgebeeld met dus matrassen, potenset, hoofdbord etc, etc..

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren. 

VAN €895,-  
NU €595,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 140, 160 en 180 x 200 cm, zonder meerprijs!

Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Goedkope Boxspring in Breda

 

Een goedkope boxspring gezocht? Wanneer een boxspring niet alleen goed moet zijn maar ook goedkoop, komt u natuurlijk naar boxspringettenleur.nl voor de allerlaatste boxspring outlet aanbieding. Boxspring Etten-Leur bewijst dat goedkoop altijd nog goedkoper kan.

 

Boxspring aanbieding €595,-

Omdat wij vinden dat een aanbieding  pas echt een aanbieding wordt op het moment dat boxsprings tegen minder dan 50% van de normale adviesprijs verkocht worden, koopt u natuurlijk uw boxspring bij boxspringettenleur.  De beste boxspring aanbiedingen voor Breda en omstreken tegen de laagste prijs. Vergeet niet Boxspring ‘Breda’ kost normaal  €895,-! U ziet het goed, Boxspring Etten-Leur heeft aanbiedingen met meer dan 50% echte korting.

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur

Boxspring in Breda

Bij Boxspring Etten-Leur hebben we een rijke geschiedenis in de beddenindustrie, die teruggaat tot 1992. Na zeven jaar in Etten-Leur te hebben geopereerd, breiden we onze expertise in boxsprings uit naar Breda. Onze uitgebreide ervaring maakt ons gekwalificeerd om klanten in Breda deskundig te begeleiden bij de aankoop van hun ideale boxspring. Uw zoektocht naar een perfecte nachtrust begint bij ons, met een bed dat comfort en kwaliteit biedt.

Uitgebreid assortiment in onze boxspring outlet Breda

In onze boxspring outlet in de buurt van Breda bieden we een exclusieve reeks handgemaakte boxsprings. Met onze eigen productie faciliteiten voldoen we aan de specifieke eisen van onze klanten in Breda. Onze outlet gaat verder dan standaardafmetingen en biedt ook maatwerkopties. Dit stelt ons in staat om een gevarieerd aanbod aan te bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Zo is bij ons een kwalitatieve tweepersoons boxspring al beschikbaar vanaf slechts €400,-. Daarnaast verzorgen we kosteloos de levering en installatie in Nederland.

Ruime keuze voor een goedkope boxspring in Breda

Bij Boxspring Etten-Leur vindt u niet alleen een uitgebreide selectie van voordelige boxsprings; ons assortiment omvat tevens matrassen, dekens, kussens en beddengoed. Onze productlijn in de omgeving van Breda beantwoordt aan allerlei wensen en prijsklassen, of u nu geïnteresseerd bent in vaste, verstelbare of ergonomische boxsprings. Elk product dat we aanbieden is van hoogstaande kwaliteit, afkomstig van bekende merken, en toch betaalbaar geprijsd. Wij nodigen u uit om ons uitgebreide aanbod aan goedkope boxsprings voor Breda te verkennen op onze website of in onze winkel in Etten-Leur.

Speciale boxspring aanbieding en boxspring uitverkoop Breda

Het kiezen van een nieuwe boxspring is een belangrijke uitgave. Daarom bieden we regelmatig boxspring aanbiedingen en boxspring uitverkoop in Breda om u te helpen besparen. Wij streven ernaar om luxe en comfort toegankelijk te maken voor elk budget. Neem contact op of bezoek onze winkel nabij Breda voor persoonlijk advies en ontdek de meest aantrekkelijke aanbiedingen in onze uitverkoop. Onze boxspring outlet in de buurt van Breda presenteert een breed scala aan kwaliteitsbedden tegen ongeëvenaarde prijzen. Of u nu een boxspring wilt kopen in Breda of op zoek bent naar een goedkope boxspring, u vindt gegarandeerd wat u nodig heeft. Mis onze boxspring uitverkoop voor Breda niet voor de beste deals, of bekijk onze exclusieve boxspring aanbiedingen in Breda voor extra voordeel.

Call Now Button