Duurzame boxspring

Duurzaamheid, dat is waar het om te doen is. Daarom kun je hedendaags kiezen voor een duurzame boxspring, die jarenlang meegaat en van natuurlijke materialen is gemaakt. We vertellen je graag wat een duurzame boxspring is en wat de voordelen zijn. Wil je graag een duurzame boxspring aanschaffen? Kom langs in onze winkel in Etten-Leur en ervaar het comfort zelf.

R

Persoonlijke service

Gratis levering in heel Nederland en België

Goedkope Boxsprings

Levering uit eigen fabriek

Redenen om voor een duurzame boxspring te kiezen

Een duurzame boxspring is gemaakt van ecologisch verantwoord materiaal, zoals biologisch bamboe, agave, biologisch katoen of gerecycled katoen. Dit betekent dat het productieproces een minder negatieve invloed heeft op het milieu; er hoeven geen nieuwe grondstoffen gemaakt te worden, waardoor er minder verbranding plaatsvindt in fabrieken en er minder CO2 uitgestoten wordt.

Een boxspring die van duurzaam materiaal is gemaakt, is niet alleen goed voor het milieu, maar is ook toekomstbestendig. Het gaat erg lang mee en hoe verder we in de toekomst komen, hoe meer we onze producten gaan hergebruiken door ze te recyclen. Heb je vragen over een duurzame boxspring of ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de website of in de winkel.

 

Een boxspring die duurzaam is kopen bij Boxspring Etten-Leur

Als je bang bent dat een duurzame boxspring onderdoet voor een gewone boxspring, dan kunnen we je geruststellen. Bij Boxspring Etten-Leur leveren we alleen hoogwaardige kwaliteit en dat geldt voor al onze boxsprings, dus ook voor de boxspring die bestaat uit duurzaam materiaal. Ze zijn net zo stevig en comfortabel als boxsprings die van ander materiaal gemaakt zijn. Bovendien kunnen bepaalde biologische stoffen, zoals biologisch katoen, ervoor zorgen dat je minder last hebt van allergieën of gevoeligheden. Een perfect alternatief dus!

Wil je weten of een boxspring van duurzaam materiaal van Boxspring Etten-Leur bij je past? Kom het ervaren in onze winkel in Etten-Leur, bel ons of stuur ons een mailtje; we staan je met plezier te woord. Wij hebben al jarenlang ervaring in de wereld van het slapen, waardoor we je van deskundig advies kunnen voorzien. Al onze producten komen uit onze eigen fabriek, dus ook onze duurzame boxsprings. Daardoor kunnen we niet alleen hoogwaardige kwaliteit bieden, maar ook een aantrekkelijke prijs.

Op zoek naar een duurzame boxspring?

Contact: kom een duurzame boxspring uitzoeken in onze winkel

Ben je benieuwd naar een duurzame boxspring, het comfort en de kwaliteit? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of kom de boxspring gemaakt van duurzaam materiaal eigenhandig ervaren. Onze winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Vaste Boxsprings

Verstelbare Boxsprings

Call Now Button