Boxspring Grijs

Een boxspring is de topper onder de bedden en met een boxspring in de kleur grijs kun je alle kanten op; het past in elk interieur, in iedere slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een boxspring van 140 x 200 in het grijs, een boxspring van 160 x 200 in het grijs of een boxspring in het grijs van 180 x 200, Boxspring Etten-Leur levert op maat!

R

Persoonlijke service

Gratis levering in heel Nederland en België

Goedkope Boxsprings

Levering uit eigen fabriek

Een elegante boxspring in het grijs kopen? Dat kan bij Boxspring Etten-Leur!

Er zijn tal van verschillende soorten boxsprings te koop. Bij Boxspring Etten-Leur kun je terecht als je wilt genieten van een boxspring op maat tegen aantrekkelijke tarieven. Dat gaat verder dan alleen de gewenste afmeting; bij ons is er veel mogelijk als je op zoek bent naar een boxspring in een grijze kleur. Zo kun je kiezen voor een elegante donkergrijze boxspring, een antraciet boxspring, een lichtgrijze boxspring of een boxspring in zacht velvet (fluweel) in het grijs. Bekijk ons assortiment van boxsprings in het grijs op de website of kom langs in onze winkel in Etten-Leur, waar we je graag van persoonlijk advies voorzien.

 

Boxspring grijs 180 x 200, boxspring 160 x 200 grijs of boxspring 140 x 200 grijs

Wanneer je op zoek bent naar een boxspring in het grijs, dan zijn er niet alleen veel opties wat betreft de exacte kleur. Je kunt uit diverse afmetingen kiezen of zelfs een boxspring in het grijs op maat laten maken. Uiteraard zijn de meest gangbare afmetingen bij ons beschikbaar, zoals een ruime boxspring in het grijs van 180 x 200. Heb je net iets minder ruimte beschikbaar? Dan kan een boxspring van 160 x 200 in het grijs afdoende zijn. Bij Boxspring Etten-Leur kun je ook terecht voor een twijfelaar, dat is een boxspring van 140 x 200 in het grijs. Heb je speciale wensen wat betreft de afmeting van de grijze boxspring? Laat het ons vooral weten door contact op te nemen en dan bespreken we graag wat we voor je kunnen doen.

Op zoek naar een boxspring in het grijs?

Lichtgrijze boxspring of boxspring velvet in het grijs

Een boxspring is beschikbaar in allerlei kleuren en ook de kleur grijs omvat diverse tinten. Zo zit er een hoop tussen een lichtgrijze boxspring of een donkergrijze boxspring. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elegante boxspring van velvet in het grijs? Velvet is hetzelfde als fluweel; het is ontzettend zacht en geeft het bed een luxueuze uitstraling. Wil je wel een chique bed, maar past fluweel niet helemaal bij je? Geen probleem, want een antraciet boxspring of lichtgrijze boxspring van 180 x 200, 160 x 200 of 140 x 200 doet er niet voor onder.

Wil je het verschil tussen een lichtgrijze boxspring, donkergrijze boxspring of een boxspring van velvet in het grijs eens in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel in Etten-Leur en ervaar het zelf.

 

Contact met Boxspring Etten-Leur

Wil je een boxspring kopen van 180 x 200 in het grijs of van een andere afmeting? Heb je specifieke wensen voor een boxspring in het grijs of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Vaste Boxsprings

Verstelbare Boxsprings

Call Now Button