Complete, 2-persoons boxspring Roosendaal met Promo® binnenvering

Deze boxspring Roosendaal is voorzien van een uitmuntend ventilatie systeem. Deze boxspring met een adviesprijs van  €1.595,- bieden wij u nu tijdelijk aan voor de zeer uitzonderlijke aanbiedingsprijs van maar €795,-!!!  Geschikt voor mensen met rugklachten.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1795,-

NU €795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Comfort en Stijl: De 2-persoons Boxspring Roosendaal

Proefslaapgarantie: Comfort op Uw Voorwaarden
Met de 2-persoons Boxspring Roosendaal introduceren we een nieuwe dimensie van comfort in uw slaapkamer. Dankzij onze 6 weken proefslaapgarantie kunt u in uw eigen omgeving de unieke voordelen van dit bed ervaren, zodat u vol vertrouwen uw keuze kunt maken.

10 Jaar Kwaliteitsgarantie: Duurzaamheid Ontmoet Stijl
De Boxspring Roosendaal belichaamt een langdurige verbintenis met kwaliteit en stijl. Met een 10-jarige garantie op de kwaliteit, bieden we een bed dat de tand des tijds doorstaat, vervaardigd met vakmanschap en zorg in onze eigen fabriek.

Personaliseer Uw Slaapervaring: Stijl in Elke Kleur
Deze goedkope boxspring biedt een ongekend niveau van personalisatie. Kies uit een breed scala van 1001 kleuren in zowel stof als leatherlook, om een bed samen te stellen dat niet alleen comfortabel is, maar ook naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Erkend door Gezondheidsexperts: Comfort en Ondersteuning
Naast zijn stijlvolle uitstraling, wordt de Boxspring Roosendaal ook erkend voor zijn gezondheidsvoordelen. Door de aanbeveling van fysiotherapeuten, artsen en chiropractors, biedt het bed de ideale combinatie van comfort en lichamelijke ondersteuning.

Gratis Levering en Montage: Gemak in Dienst van Comfort
Geniet van het ultieme gemak met onze gratis levering en montage in Nederland en België. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een zorgeloze en professionele installatie van uw grijze boxspring, zodat u direct kunt beginnen met genieten.

De 2-persoons Boxspring Roosendaal is meer dan een bed; het is een belofte van comfort, stijl en kwaliteit. Dit bed is ontworpen om een centrale rol te spelen in uw slaapcomfort en voegt tegelijkertijd een stijlvolle flair toe aan uw slaapkamer.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button