Over ons

 

Ervaring

“Ik doe dit werk al sinds 1992, waarvan de afgelopen zeven jaar in Etten-Leur. Jaren waarin ik veel ervaring heb opgedaan waardoor ik mijn klanten optimaal kan adviseren bij de aankoop van een boxspring. Een bed moet immers wel goed liggen om lekker te kunnen slapen.”

 

Onderscheidend

Alles wat je in onze winkel aan boxsprings ziet, is eigen fabrikaat. Doordat wij een eigen fabriek hebben, kunnen we alle boxsprings exact gewenste maat maken. De klant vraagt en wij leveren een product naar wens; dus ook in maten die afwijken van wat standaard is. Alles is in feite mogelijk. En dat tegen een zeer scherpe prijs trouwens, want juist doordat wij alles in eigen beheer produceren, kunnen wij onze prijzen een stuk lager houden dan gangbaar is. Zo koop je bij ons al een goede tweepersoons boxspring voor slechts €400,-. Bovendien wordt in Nederland en België alles geheel gratis bij de klanten thuisgebracht en gemonteerd.

 

Assortiment

Behalve voor boxspringcombinaties in alle soorten, maten en kleuren, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor matrassen, dekbedden, kussens en overtrekken. Alle artikelen in ons assortiment zijn van de bekende A-merken, maar dan tegen scherpe prijzen. Neem eens een kijkje op onze website en loop onze winkel binnen om te zien wat wij allemaal te bieden hebben. We adviseren je graag voor het doen van de juiste aankoop. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met je wensen, budget en mogelijkheden.

 

Eigenaren Boxspring Etten-Leur

Call Now Button