Elektrische boxspring Den Haag

Elektrische boxspring Den Haag is een zeer comfortabele boxspring voor het ultieme slaapcomfort. Inclusief een uniek zonesysteem. Dit bed is uiterst geschikt voor mensen met klachten en pijnen. Deze Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde zorgt voor de beste nachtrust. 

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Den Haag

VAN €3595,-

NU €1595,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Den Haag

Boxsprings zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en ondersteunend bed. Deze bedden bestaan uit een stevige, rechthoekige box met veren en een matras er bovenop. Boxsprings bieden een goede ondersteuning voor het lichaam en hebben vaak een luxueuze uitstraling, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elk slaapkamerinterieur.

Er zijn verschillende soorten boxsprings verkrijgbaar, van standaardmodellen tot verstelbare varianten. Een verstelbare boxspring biedt extra comfort omdat je de hoek van het hoofd- en voeteneinde kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Dit maakt het ook makkelijker om tv te kijken, te lezen of te werken in bed. Verder zijn er boxsprings verkrijgbaar met verschillende soorten matrassen, zoals pocketveringmatrassen of traagschuim matrassen, zodat je het bed kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Een boxspring is ook een duurzame keuze, omdat deze bedden vaak jarenlang meegaan zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Het onderhoud van een boxspring is eenvoudig, en regelmatig draaien en stofzuigen van het matras kan ervoor zorgen dat het bed nog langer meegaat.

Als u op zoek bent naar een comfortabel en luxueus bed, dan is een boxspring zeker het overwegen waard. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, en door het grote aanbod kun je altijd een boxspring vinden die past bij jouw smaak, voorkeuren en budget. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de vele voordelen van een boxspring vandaag nog en geniet van een goede nachtrust!

U kunt terecht bij Boxspring Ettenleur voor mooie boxsprings van goede kwaliteit. Deze fysieke winkel bied de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

 

 

Call Now Button