Boxspring Venlo

Boxspring Venlo met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1940,-

NU €795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Venlo

 

Welk model boxspring moet ik kiezen?

Wie voor het eerst komt kijken op de boxspringmarkt voelt zich wellicht een beetje overweldigd: het aanbod van boxsprings is reusachtig. Hoe kunt u bepalen welk model boxspring het beste bij uw wensen past? In dit artikel leg ik uit welke typen boxsprings er op de markt zijn en wat de specifieke kenmerken van de verschillende modellen zijn.

 

Één- of tweepersoonsbed?

De eerste vraag die u uzelf moet stellen is of u een één- of tweepersoonsboxspring wilt hebben. Boxsprings zijn leverbaar in de volgende breedtematen:

  • boxspring 140
  • boxspring 160
  • boxspring 180

Een boxspring van 180 centimeter breed is geschikt voor twee personen. Daarnaast zijn boxsprings leverbaar in verschillende lengtematen. De oppervlakte van de boxspring is gelijk aan die van het matras. De boxspring heeft geen zijwanden en het hoofd- en voetenbord zijn optioneel.

 

De verschillende modellen boxsprings:

  • Standaardboxspring: de standaardboxspring is het goedkoopste model op de markt. Het bed bestaat uit een vaste boxspringbodem op poten, een matras en een eventueel topmatras. Ondanks dat het bed simpel in elkaar zit, wordt uw lichaam door de verschillende verende lagen op de juiste wijze ondersteund.
  • Elektrisch verstelbare boxspring: bij deze boxspringcombinatie kunt u de hoogte van het hoofd- en voeteneind met een druk op de knop aanpassen; handig als u ’s avonds graag nog een boekje leest voordat u gaat slapen.

Deze boxspring wordt aanbevolen voor mensen met rugklachten.

Call Now Button