Complete, 2-persoons boxspring Roosendaal met Promo® binnenvering

Deze boxspring Roosendaal is voorzien van een uitmuntend ventilatie systeem. Deze boxspring  met een adviesprijs van  €1.595,- bieden wij u nu tijdelijk aan voor de zeer uitzonderlijke aanbiedingsprijs van maar €795,-!!!  Geschikt voor mensen met rugklachten.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1795,-

NU €795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Roosendaal

Boxspring type Roosendaal is een tweepersoons boxspring die standaard leverbaar is in de breedte maten 140,160 en 180. De aanbieding geldt nu dus voor al die breedte afmetingen, dus helemaal zonder meerprijs!! (zoals bij vrijwel iedere andere bedden speciaalzaak wel altijd het geval is) Voor lengte maten als 210 en 220 geldt een hele kleine meerprijs.

 

Slaapkamer boxsprings in de omgeving van Roosendaal

Bij Boxspring Etten-leur bent u nu aan het juiste adres voor een top klasse boxspring-combinatie uit de slaapkamer boxsprings collectie. Deze boxsprings zijn zoals de collectie benaming al doet vermoeden speciaal ontworpen voor een ultiem slaapgenot in uw slaapkamer.

 

Kwaliteit Boxspring Roosendaal

Het bed met de beste prijs/kwaliteitsverhouding “boxspring Roosendaal” vindt u nu bij Boxspring Etten Leur en dan natuurlijk (we herhalen het nog maar een keer) van het type Roosendaal.

Call Now Button