Boxspring Rotterdam

Deze elektrische boxspring Rotterdam is geheel compleet met matrassen en een NASA traag schuim toplaag®. Door zijn comfortabele zonesysteem is deze boxspring uniek in zijn soort. U heeft keuze uit de drie verschillende matras soorten uit de Diamond A class collection. Voor mensen met rugklachten of andere pijnen is dit bed uiterst geschikt. Op zoek naar erg goed slaapcomfort, dan is Boxspring Rotterdam echt iets voor u. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3995,-

NU €1495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Rotterdam

 

Slapen op een boxspring: dat ligt pas lekker

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een kwaliteit boxspring bij Boxspring Etten-Leur. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze 2-persoons Microspring Ultra Boxspring. Een complete boxspring met Ultra comfortzones, Shapefoam matrassen en matrastopper. Nu als actie aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.

Er zijn een heleboel verschillende modellen boxsprings die wij in onze sale aanbieden. Standaard boxsprings zijn de voordeligste opties. Deze boxspring combinatie bestaat uit een luxe bodem op poten met daarop een matras en eventueel een topmatras. Bij een elektrisch verstelbare boxspring is het hoofd- en voeteneinde elektrisch verstelbaar. Deze boxspring biedt extra lichaamsondersteuning en is zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Misschien heeft u al eens op een boxspring geslapen. Veel hotels maken gebruik van boxsprings vanwege het slaapcomfort dat deze bedden bieden. De boxspring zelf is een degelijk onderstel op poten. Op de boxspring wordt een matras en eventueel ook nog een topmatras geplaatst. Bij sommige boxsprings is het hoofd- en voeteneind verstelbaar. U heeft altijd de mogelijkheid om de boxspring uit te breiden met een hoofd- of voetenbord.

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Wij hebben het hele jaar door een groot aanbod sale boxsprings in onze showroom staan. U kunt de bedden op uw gemak met elkaar vergelijken en bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

 

 

 

 

Call Now Button