Beddengoed kussens

Bij Boxspring Ettenleur bent u aan het juiste adres voor kussens. Maar ook voor Boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, dekbedden en dekbedovertrekken bent u bij Boxspring Ettenleur van harte welkom.

Kussens

Boxspring Ettenleur is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Al onze artikelen zijn van bekende A-merken, maar dan tegen zeer scherpe prijzen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw keuze, om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden. Daarbij houdt ons personeel altijd rekening met uw wensen, uw budget en uw mogelijkheden.

Soorten kussens

Kussens zijn simpelweg onder te verdelen in drie soorten, namelijk synthetische kussens, donskussens en schuimkussens. Donskussens worden gemaakt van (overwegend) ganzenveren, terwijl synthetische kussens van synthetische materialen gemaakt worden. Schuimkussens zijn kussens die weer dezelfde vorm terugkrijgen als voordat u ging slapen, maar ook zijn deze veel stabieler en vormen zij zich beter naar de vorm van uw hoofd. Vaak zijn schuimkussens ook veel meer warmtegeleidend, waardoor u altijd een koel hoofdkussen heeft, in plaats van een kussen waar uw temperatuur op één plek blijft hangen en u moeilijker in slaap komt omdat uw kussen te warm wordt. 

Merken kussens

Wij hebben alleen kussens in ons assortiment van bekende A-merken. Hierdoor heeft u gegarandeerd een goed hoofdkussen die aan verschillende eisen voldoet. 

Manier van slapen

Mensen hebben allemaal hun eigen manier van slapen. De een ligt graag op zijn rug, de ander op zijn buik en weer een ander persoon slaapt het liefst op zijn zij. Voor elke manier van slapen zijn er aparte kussens verkrijgbaar, daar er verschillende houdingen aangenomen worden bij de geprefereerde slaaphouding. Iemand die op de zij slaapt heeft een dikker kussen nodig dan een rug- of buikslaper. Ook willen zijslapers vaak een kussen met een iets rondere vorm, zodat deze beter in de nek gelegd kan worden om optimaal comfort te kunnen verwezenlijken.

Bij Boxspring Ettenleur hebben wij deskundige medewerkers in onze showroom rondlopen, die u kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze kussens. Daarnaast kunnen zij u veel vertellen over slaaphoudingen, welke kussen daarvoor het best geschikt zijn en weten zij u precies te vertellen wat de voor- en nadelen zijn van donskussens, synthetische kussens of schuimkussens.

Showroom

Op onze website is een kleine greep te zien van de lattenbodems die wij verkopen. Maar om ons gehele assortiment te bekijken, nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de (adres). Onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar, of u op zoek bent naar een speciale lattenbodem, een verstelbare lattenbodem, of als u nog geen idee heeft van wat u graag zou willen hebben. Ook heeft u de mogelijkheid om onze lattenbodems te zien en uit te testen, zodat u zeker weet of het matras aan uw wensen voldoet. 

Actie kussens

Omdat wij ons gehele assortiment zeer groot inkopen bij de groothandel, krijgen wij hier fikse kortingen op. Wij zijn niet de enige die hiervan profiteren, maar wij laten u ook meegenieten met de kortingen die wij van de leverancier krijgen. Daarom is Boxspring Ettenleur ook één van de goedkoopste bedrijven op het gebied van boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. U heeft niet te maken met een tijdelijke actie, ook volgend jaar en het jaar daarop kunt u onze artikelen nog steeds tegen zeer voordelige tarieven kopen. 

Kussens op voorraad leverbaar

Wij hebben achter onze showroom een groot magazijn zitten, waar al onze artikelen opgeslagen zijn. Als u vandaag onze showroom bezoekt en een kussen koopt, kunt u deze meteen al mee naar huis nemen! U hoeft dus geen lange weken te wachten voor u een boxspring, lattenbodem, matras, kussen, dekbed of dekbedovertrek mee naar huis kunt nemen!

Call Now Button