Beddengoed dekbedovertrekken

Bij Boxspring Ettenleur bent u aan het juiste adres voor dekbedovertrekken. Maar ook voor Boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens en dekbedden bent u bij Boxspring Ettenleur van harte welkom.

Dekbedovertrekken

Boxspring Ettenleur is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Al onze artikelen zijn van bekende A-merken, maar dan tegen zeer scherpe prijzen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw keuze, om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden. Daarbij houdt ons personeel altijd rekening met uw wensen, uw budget en uw mogelijkheden.

Merken

Wij hebben alleen dekbedovertrekken in ons assortiment van bekende A-merken. Hierdoor heeft u gegarandeerd een goed dekbedovertrek die aan verschillende eisen voldoet.

 

Soorten dekbedovertrekken

Er zijn vele soorten dekbedovertrekken te verkrijgen. Naast de standaard formaten verkopen wij ook speciale maten dekbedovertrekken en heeft u zelfs de mogelijkheid een dekbedovertrek op maat te laten maken. Er zijn verschillende soorten dekbedovertrekken, met elk zijn eigen specifieke kenmerken.

 

Verschillende stoffen

De meest gebruikte stof om dekbedovertrekken te maken is katoen of een mengeling van katoen en synthetische stoffen. Steeds meer wordt ook gezien dat er gebruik gemaakt wordt van badstof of zijde. Badstof ligt veel zachter en geeft bovendien veel meer warmte aan uw lichaam dan katoen of zijde. Zijde licht daarentegen weer erg licht en glijdt zo over uw lichaam heen en raakt u nooit in het dekbedovertrek verstrikt.

 

Verschillende motieven

Bij het uitzoeken van een dekbedovertrek kunt u een mooi egale kleur kiezen, maar u kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om een dekbedovertrek met verschillende kleuren, patronen en/of motieven uit te zoeken. Ook wordt er tegenwoordig veel meer gecombineerd met stoffen. Dan is het dekbedovertrek van zijde, maar zijn er patronen van badstof of katoen op gezet. De combinatie van verschillende stoffen geeft een mooi, chic en elegante uitstraling.

Ook voor kinderen zijn zeer leuke dekbedovertrekken te verkrijgen, waaronder dekbedhoezen van Dora, Bob de Bouwer, K3 of Cars.

Bij Boxspring Ettenleur hebben wij deskundige medewerkers in onze showroom rondlopen, die u kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze dekbedovertrek. Daarnaast weten zij u precies te vertellen wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde dekbedovertrekken.

Actie

Omdat wij ons gehele assortiment zeer groot inkopen bij de groothandel, krijgen wij hier fikse kortingen op. Wij zijn niet de enige die hiervan profiteren, maar wij laten u ook meegenieten met de kortingen die wij van de leverancier krijgen. Daarom is Boxspring Ettenleur ook één van de goedkoopste bedrijven op het gebied van boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. U heeft niet te maken met een tijdelijke actie, ook volgend jaar en het jaar daarop kunt u onze artikelen nog steeds tegen zeer voordelige tarieven kopen.

Op voorraad leverbaar

Wij hebben achter onze showroom een groot magazijn zitten, waar al onze artikelen opgeslagen zijn. Als u vandaag onze showroom bezoekt en een dekbedovertrek koopt, kunt u deze meteen al mee naar huis nemen! U hoeft dus geen lange weken te wachten voor u een boxspring, lattenbodem, matras, kussen, dekbed of dekbedovertrek mee naar huis kunt nemen!

Showroom

Op onze website is een kleine greep te zien van de dekbedovertrekken die wij verkopen. Maar om ons gehele assortiment te bekijken, nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar, of u op zoek bent naar een speciaal dekbedovertrek of een standaard dekbedovertrek, of als u nog geen idee heeft van wat u graag zou willen hebben. 

 

Call Now Button