Beddengoed dekbedden

Bij Boxspring Ettenleur bent u aan het juiste adres voor dekbedden. Maar ook voor Boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens en dekbedovertrekken bent u bij Boxspring Ettenleur van harte welkom.

Dekbedden

Boxspring Ettenleur is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Al onze artikelen zijn van bekende A-merken, maar dan tegen zeer scherpe prijzen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw keuze, om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden. Daarbij houdt ons personeel altijd rekening met uw wensen, uw budget en uw mogelijkheden.

Dekbedden merken

Wij hebben alleen dekbedden in ons assortiment van bekende A-merken. Hierdoor heeft u gegarandeerd een goed dekbed die aan verschillende eisen voldoet.

Soorten dekbedden

Er zijn vele soorten dekbedden te verkrijgen. Naast de standaard formaten verkopen wij ook speciale maten dekbedden en heeft u zelfs de mogelijkheid om dekbedden op maat te laten maken. Er zijn verschillende soorten dekbedden, met elk zijn eigen specifieke kenmerken. Zo zijn er donsdekbedden die zorgen voor een lekker warm bed met een goede isolatie, maar zijn er ook synthetische dekbedden verkrijgbaar. Ook dubbele dekbedden of vierseizoensdekbedden worden bij Boxspring Ettenleur verkocht. Zo kunt u ’s zomers de bovenlaag van het dekbed eenvoudig verwijderen en ’s winters bevestigt u deze weer. Zo heeft u het nooit te warm of te koud.

Bij Boxspring Ettenleur hebben wij deskundige medewerkers in onze showroom rondlopen, die u kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze dekbed. Daarnaast weten zij u precies te vertellen wat de voor- en nadelen zijn van dekbedden met veren of synthetische dekbedden.

Dekbedden Actie

Omdat wij ons gehele assortiment zeer groot inkopen bij de groothandel, krijgen wij hier fikse kortingen op. Wij zijn niet de enige die hiervan profiteren, maar wij laten u ook meegenieten met de kortingen die wij van de leverancier krijgen. Daarom is Boxspring Ettenleur ook één van de goedkoopste bedrijven op het gebied van boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. U heeft niet te maken met een tijdelijke actie, ook volgend jaar en het jaar daarop kunt u onze artikelen nog steeds tegen zeer voordelige tarieven kopen.

Op voorraad leverbaar

Wij hebben achter onze showroom een groot magazijn zitten, waar al onze artikelen opgeslagen zijn. Als u vandaag onze showroom bezoekt en een dekbed koopt, kunt u deze meteen al mee naar huis nemen! U hoeft dus geen lange weken te wachten voor u een boxspring, lattenbodem, matras, kussen, dekbed of dekbedovertrek mee naar huis kunt nemen!

Showroom

Op onze website is een kleine greep te zien van de dekbedden die wij verkopen. Maar om ons gehele assortiment te bekijken, nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar, of u op zoek bent naar een speciaal dekbed of een standaard dekbed, of als u nog geen idee heeft van wat u graag zou willen hebben. Ook heeft u de mogelijkheid om onze dekbedden te zien en uit te testen, zodat u zeker weet of het dekbed aan uw wensen voldoet.

 

Call Now Button