Complete tweepersoons boxspringcombinatie Gorinchem

De Gorinchem boxspringcombinatie is luxe uitgevoerd. Deze comfortabele boxspringcombinatie is geheel compleet. De optimaal uitgebalanceerde Quallispring ® matrassen zorgen voor een heerlijk slaapcomfort. Slapen wordt een genot met boxspringcombinatie Gorinchem

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

 

Boxsprings Gorinchem

VAN €1795,-

NU €895,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxsprings Gorinchem

Voor hoge kwaliteit boxsprings in Gorinchem en omstreken bent u bij Boxspring Etten-Leur aan het juiste adres. In onze winkel in Etten-Leur vindt u een gevarieerd assortiment boxsprings met uitstekende prijs-kwaliteitsverhoudingen. Onze experts adviseren u graag welk type boxspring aanbieding het beste bij u past. Boxspring Etten-Leur is dé boxspringspecialist van Gorinchem en omgeving.

 

Waarom slapen op een boxspring?

De belangrijkste reden om voor een boxspring te kiezen is omdat het zo lekker ligt. Een boxspring is een verend onderstel op poten met daar bovenop een goed verend matras en eventueel ook nog een topmatras. Uw lichaam wordt hierdoor perfect ondersteund. Een boxspring ligt niet alleen heel lekker, maar is ook goed voor uw rug. In onze winkel vindt u eveneens diverse boxsprings, die speciaal ontworpen zijn voor het voorkomen van rugklachten. 

 

Andere voordelen van een boxspring

Naast comfort en een gezonde slaaphouding biedt een boxspring nog een aantal andere voordelen:

  • Goede ventilatie: doordat het matras op de boxspring ligt en het bed dus geen zijwanden heeft wordt het matras uitstekend geventileerd.
  • Makkelijk in en uit bed stappen: boxspringcombinaties zijn hoger dan standaardbedden. Hierdoor is het eenvoudiger om in en uit bed te stappen: praktisch als u minder goed ter been bent.
  • Elektrisch verstelbaar: verschillende modellen goedkope boxsprings zijn elektrisch verstelbaar. U past eenvoudig de hoogte van het hoofd- of voeteneind aan, handig dus als u voor het slapen gaan graag nog wat wilt lezen.

 

Bezoek onze showroom

Het slaapcomfort van een boxspring moet u zelf ervaren. Kom langs in onze winkel aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Wij zijn ook eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Dordrecht, Oosterhout en Gorinchem.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button