076 5018945

Tweede Pinksterdag geopend 12:00 tot 16:00

2-persoons boxspringbed Zierikzee

Complete 2-persoonsboxspring Zierikzee. Ervaar de intense zachtheid van de Zierikzee boxspring! De goedkope boxspring biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam  volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Voor een juiste ondersteuning van het lichaam speelt de conformiteit van het matras een doorslaggevende rol. Bij de Zierikzee boxspring combinatie wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund. Geen enkel deel wordt  overbelast of juist te weinig ondersteund. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

van €3959,-

NU €1595,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Zierikzee

 

2-persoonsboxspring

Waar vindt u een mooie 2-persoonsboxspring in Etten-Leur en omgeving? Bij Boxspring Etten-Leur natuurlijk! Bij Boxspring Etten-Leur kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings. Alle modellen boxsprings zijn leverbaar en een 1 of 2-persoonsuitvoering. Wij kopen onze bedden direct in bij de fabrikant, waardoor u altijd verzekerd bent van de laagste prijs.

 

Welk type boxspring kiezen?

Twijfelt u nog welk type 2-persoonsboxspring het beste bij u past? De boxspring aanbieding is het meest voordelige model in ons assortiment. Deze boxspring bestaat uit een verend onderstel op poten in combinatie met een goed verend matras en eventueel ook nog een topstras daarbovenop. De elektrisch verstelbare boxspring is iets duurder, maar biedt het voordeel van een verstelbaar hoofd- en soms ook voeteneinde. Deze 2-persoonsboxspring is uitermate geschikt voor mensen met rugklachten.

 

De voordelen van een boxspring

Onze 2-persoonsboxsprings bieden tal van voordelen. Allereerst natuurlijk het slaapcomfort. Door de perfect ondersteuning van het boxspringbed wordt u uitgerust wakker en bent u verzekerd van een gezonde slaaphouding. Daarnaast wordt het matras op een boxspringbed goed geventileerd omdat het bed geen zijwanden heeft. Verder zijn boxsprings hoger dan normale bedden waardoor in en uit bed stappen eenvoudiger is: wel zo praktisch als u minder goed ter been bent.

 

Bekijk ons assortiment

U vindt Boxspring Etten-Leur aan de Markthoff 11 in Etten-Leur. In onze showroom kunt u verschillende modellen 2-persoonsboxsprings met elkaar vergelijken. Uitproberen mag natuurlijk ook. Bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button