2-Persoonsboxspring Woerden met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoonsboxspring Woerden met het originele Micropocket NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Woerden

VAN €5698,-

NU €1995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Woerden elektrische boxsprings

Als je op zoek bent naar een comfortabel bed dat een goede nachtrust garandeert, dan is een boxspring wellicht de perfecte optie voor jou. Een boxspring bestaat uit een matras, een verende box en vaak ook een topper. Dit type bed biedt een uitstekende ondersteuning en zorgt voor een betere verdeling van het gewicht, waardoor je ’s nachts beter kunt slapen.

Een van de voordelen van een boxspring is dat het u een goede nachtrust kan bieden. De veren in de bedbodem helpen de druk op uw lichaam te verminderen, waardoor u comfortabeler kunt slapen. Bovendien zorgt de stoffen bekleding voor een extra laag comfort en zachtheid.

Een ander voordeel van boxsprings is dat ze duurzaam zijn. De stevige houten frame en veren zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en bieden een solide ondersteuning voor uw matras. Bovendien zijn boxsprings gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Als het gaat om stijl, zijn er veel opties beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of iets meer traditioneels, er is altijd een boxspring die bij uw smaak past. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende kleuren en bekledingsstoffen, zodat u uw slaapkamer precies kunt inrichten zoals u wilt.

Als u op zoek bent naar een boxspring, kunt u terecht bij Boxspring Etten-Leur. Deze fysieke winkel biedt de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button