Uitverkoop 2-persoons slaapkamerboxspring Waalwijk

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een goedkope boxspring bij Boxspring Ettenleur. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze 2-persoons Microspring Ultra Boxspring. Een complete boxspring met Ultra comfortzones, Shapefoam matrassen en matrastopper. Nu als goedkope actie boxspring aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Waalwijk

VAN €1995,-

NU €795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Waalwijk

 

Proefslaapgarantie: Uw Comfort, Onze Prioriteit
Bij de Boxspring Waalwijk begrijpen we het belang van een perfecte bedkeuze. Daarom bieden we een genereuze proefslaapgarantie van 6 weken. Deze periode stelt u in staat om de uitzonderlijke comfort van onze boxspring te ervaren en zorgeloos te beslissen over uw aankoop.

10 Jaar Kwaliteitsgarantie: Een Belofte van Duurzaamheid
Kwaliteit en duurzaamheid zijn de hoekstenen van de Boxspring Waalwijk. Met een 10-jarige kwaliteitsgarantie bent u verzekerd van een bed dat is gebouwd om lang mee te gaan, gefabriceerd in onze eigen hoogwaardige productiefaciliteiten.

Aanpasbaar Design: Uw Stijl, Uw Keuze
De Boxspring Waalwijk onderscheidt zich door zijn aanpasbaarheid. Kies uit een breed scala van 1001 kleuren in zowel stof als leatherlook, en creëer een bed dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Medisch Erkend: Ondersteuning voor Uw Gezondheid
De gezondheidsvoordelen van onze boxspring zijn erkend door professionals. Aanbevolen door fysiotherapeuten, artsen en chiropractors, biedt de Boxspring Waalwijk niet alleen comfort, maar ook de juiste ondersteuning voor uw lichaam.

Zorgeloze Levering en Montage: Gemak op Zijn Best
Ervaar de luxe van gemak met onze gratis bezorg- en montageservice in Nederland en België. Ons team van experts zorgt voor een snelle en professionele installatie, zodat u zonder enige moeite kunt genieten van uw nieuwe bed.

Bezoek Boxspring Etten-Leur

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Wij hebben het hele jaar door een groot aanbod sale boxsprings in onze showroom staan. U kunt de bedden op uw gemak met elkaar vergelijken en bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button