2-Persoonsboxspring Utrecht met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. 

Complete 2-persoonsboxspring Utrecht met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaamvolledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €5289,-  

NU €2395,-

 

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Outlet elektrisch

Boxspring Etten-Leur is hét adres voor outlet elektrisch verstelbare boxsprings bij u in de buurt. In onze winkel in Etten-Leur vindt u een reusachtig aanbod boxsprings. Naast elektrisch verstelbare boxsprings kunt u bij ons ook terecht voor standaardboxsprings. Wij kopen al onze boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor wij in staat zijn om alle modellen – inclusief de elektrische – voor outletprijzen aan te bieden.

 

Verschillende modellen boxsprings

Wat zijn nu precies de verschillen tussen diverse boxspringmodellen? Het standaardmodel bestaat uit een verende bodem op poten met daarbovenop een matras en eventueel een topmatras: dit is de goedkoopste boxspring in ons assortiment. De andere boxsprings hebben dezelfde basis, maar zijn elektrisch verstelbaar en/of geschikt voor mensen met zware rugklachten. 

 

Redenen om voor een boxspring te kiezen

Slaapcomfort: dankzij de combinatie van de boxspringbodem met een goed verend matras slaapt u heerlijk comfortabel.

  • Perfecte ondersteuning voor uw rug: de boxspring en het matras leveren de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft. Bij zware rugklachten is het aan te bevelen om voor een onze boxsprings te kiezen.
  • Ventilatie van het matras: een boxspringbed heeft geen zijwanden, waardoor het matras goed wordt geventileerd.
  • Makkelijk in en uit bed stappen: een boxspringbed is hoger dan een normaal bed waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen.

 

Bekijk onze outlet elektrische boxsprings

Kom langs in onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om onze outlet elektrische boxsprings met elkaar te vergelijken. Bij vragen kunt u altijd één van onze deskundige medewerkers aanspreken.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button