UITVERKOCHT

Tijdelijk niet meer leverbaar, kom naar de winkel voor beter en goedkoper advies.

Elektrische boxspring Tilburg

Aktie aanbieding 2-persoons boxspring Tilburg waarbij Boxspring Etten-Leur genadeloos aantoont de allergoedkoopste boxspring leverancier van Nederland te zijn.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1498,-  
NU €798,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Elektrisch Tilburg 

Een ongelooflijke boxspring aanbieding die u niet mag missen: de comfortabele Boxspring Tilburg is nu afgeprijsd van €1498,- naar slechts €650,-. De Boxspring Elektrische Tilburg is een boxspringcombinatie bestaande uit een boxspringbodem en een matras van hoogwaardige kwaliteit. Uw lichaam wordt op de juiste manier ondersteund en u wordt iedere ochtend uitgerust wakker.

De Boxspring Tilburg is slechts één van de vele uitstekende aanbieding boxsprings bij Boxspring Etten-Leur. Bezoek onze veelzijdige boxspring outlet aan de Bisschopsmolenstraat 45 in Etten-Leur en profiteer van deze en andere boxspring aanbiedingen.

 

 

De voordelen van een boxspring

De Boxspring Elektrisch Tilburg biedt, net als andere outlet boxsprings in ons assortiment, een aantal voordelen ten opzichte van een gewoon bed. Door de combinatie van verende boxspringbodem en een goed verend matras krijgt uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. Ook is een boxspringcombinatie wat hoger dan een normaal bed: hierdoor is het een stuk eenvoudiger om in en uit bed te stappen. Verder wordt een boxspring dankzij de open structuur goed geventileerd. De deskundige medewerkers in onze boxspring outlet vertellen u graag meer.

 

Gevarieerd assortiment outlet boxsprings in de omgeving van Tilburg

Boxspring Etten-Leur biedt een zeer gevarieerd assortiment outlet boxsprings. Naast de Boxspring Tilburg kunt u ook profiteren van andere Auping boxspring aanbiedingen; bijvoorbeeld de Boxspring Den Bosch en de Boxspring Bergen op Zoom. Voor welke boxspring aanbieding u ook kiest: u bent altijd verzekerd van kwaliteit en een scherpe prijs.

In onze boxsprings outlet kunt u naast boxspringcombinaties ook terecht voor toebehoren als matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Wij hebben standaard alle producten op voorraad.

 

 

Bezoek de showroom

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur om de Boxspring Tilburg en andere aanbieding boxsprings – zoals de Boxspring Den Bosch en de Boxspring Bergen op Zoom – uit te proberen. Uiteraard kunt u met vragen altijd terecht bij één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button