Complete 2-persoonsboxspring Tiel met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Deze elektrische boxspring Tiel is met zijn comfortabele zonesysteem uniek in zijn soort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

 

VAN €3469,- 

NU €1795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Aanbieding elektrische boxspring

Een mooie aanbieding voor een elektrische boxspring? Die vindt u natuurlijk bij Boxspring Etten-Leur. In onze showroom in Etten-Leur staat een gevarieerd assortiment elektrisch verstelbare boxsprings op u te wachten. Met een druk op de knop stelt u de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind bij: ideaal als u graag ontbijt in bed eet of voor het slapen gaan nog een film wilt kijken. Kom langs in onze winkel en profiteer van onze elektrische boxspring aanbiedingen.

 

Alle modellen boxsprings

Naast aanbiedingen voor elektrisch verstelbare boxsprings kunt u bij Boxspring Etten-Leur terecht voor voordelige standaardboxsprings. Elke boxspringcombinatie heeft een verend onderstel op poten als basis. Hier bovenop bevindt zich een goed verend matras en eventueel nog een topmatras. Bij standaardboxsprings zijn het hoofd- en voeteneind niet verstelbaar. Onze boxsprings bieden extra ondersteuning en zijn speciaal ontworpen voor mensen met rugklachten.

 

Voordelen van boxsprings

Boxspringbedden bieden een uitstekende ondersteuning van het lichaam. Hierdoor ligt u niet alleen lekker in bed, maar wordt uw rug ook op de juiste manier ondersteund. Ook zijn boxsprings wat hoger dan standaardbedden, waardoor het makkelijker is om in en uit bed te stappen. Verder wordt het matras op de boxspring goed geventileerd, omdat het bed geen zijwanden heeft. Hierdoor zijn boxsprings erg geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor bijvoorbeeld huisstofmijt.

 

Steeds nieuwe aanbiedingen

In onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur vindt u altijd mooie aanbiedingen voor elektrische boxsprings. Wij kopen regelmatig nieuwe partijen in, dus ons aanbod ververst voortdurend. Bezoek onze winkel om verschillende elektrische boxspring aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button