2-Persoonsboxspring Tholen met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoonsboxspring Tholen met het originele Micropocket Koudschuim HR60®. Speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de Koudschuim HR60 die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Woerden

VAN €4195,-

NU €2495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Tholen elektrische boxsprings

Op zoek naar elektrische boxsprings in Tholen en omgeving? Bij Boxspring Etten-Leur vindt u altijd een model dat perfect bij uw wensen past. Met een druk op de knop past u de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind aan. Elektrische boxsprings zijn leverbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Wij kopen onze boxspringbedden direct in bij de fabrikant, zodat u altijd verzekerd bent van de voordeligste elektrische boxsprings van Tholen en omstreken.

 

 

Wat is een boxspring nu precies?

Een boxspring is een verend onderstel op poten waar bovenop een matras en eventueel een topmatras geplaatst zijn. De combinatie van het verende onderstel en een matras van hoge kwaliteit zorgen voor een hoge mate van slaapcomfort en een goede ondersteuning voor uw rug. U heeft de keuze uit standaardboxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings. Dit laatste type boxspring is geschikt voor mensen met zware rugklachten.

 

 

Extra voordelen boxsprings

Naast een goede nachtrust en een perfecte ondersteuning voor uw rug, bieden boxspringbedden nog een paar andere voordelen. Zo is een boxspringbed hoger dan een normaal bed, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen. Verder wordt het matras in de boxspringcombinatie goed geventileerd omdat het bed geen zijwanden heeft. Een goed geventileerd matras is vooral voor mensen allergieën van groot belang.

 

 

Bezoek onze showroom

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur om ons assortiment elektrische boxsprings te bekijken. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies. U vindt onze winkel aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Ook vanuit Woerden zijn wij makkelijk te bereiken.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button