Complete tweepersoons boxspring ‘s-Hertogenbosch

Complete 2-persoons boxspringcombinatie met pocket Specialcomfort®. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde boxspring heeft naast zijn pocket Specialcomfort®, ook nog eens een zeer goede ventilatie. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of circulatiestoornissen. Maar natuurlijk ook gewoon voor diegene die een super comfortabele en kwalitatief hoogwaardige boxspring tegen een zeer scherpe prijs zoeken!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Een boxspring van Boxspring Den Bosch

VAN €2569,-

NU €1195,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring ‘s-Hertogenbosch

Proefslaapgarantie: Ervaar Moderne Comfort
De 2-persoons Boxspring ‘s-Hertogenbosch nodigt u uit om modern comfort in uw eigen huis te ervaren. Met onze 6 weken proefslaapgarantie kunt u zelf ontdekken hoe dit bed het moderne design en comfort perfect combineert, zodat u met volledige tevredenheid uw keuze kunt maken.

10 Jaar Kwaliteitsgarantie: Innovatief en Duurzaam
Deze boxspring belichaamt moderne duurzaamheid. Gedekt door een 10-jarige kwaliteitsgarantie, garanderen we langdurige prestaties en superieure kwaliteit, mede mogelijk gemaakt door onze vooruitstrevende productiemethoden in eigen fabriek.

Design op Maat: Modern en Veelzijdig
Transformeer uw slaapkamer in een moderne oase met de Boxspring ‘s-Hertogenbosch. Met een uitgebreide selectie van 1001 kleuren in zowel stof als leatherlook, kunt u een bed creëren dat uw moderne esthetiek weerspiegelt en tegelijkertijd uniek is.

Erkend door Medische Experts: Gezond en Stijlvol
Dit bed is meer dan een modern meubelstuk; het is ook erkend voor zijn bijdrage aan een betere slaap en lichamelijke gezondheid. Door de aanbevelingen van gezondheidsexperts zoals fysiotherapeuten, artsen en chiropractors combineert deze boxspring innovatief comfort met essentiële ondersteuning.

Gratis Levering en Montage: Modern Gemak
Ervaar het gemak van de moderne tijd met onze kosteloze bezorg- en montageservice in Nederland en België. Ons team zorgt voor een vlotte en professionele installatie van uw boxspring, waardoor u moeiteloos kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

De 2-persoons Boxspring ‘s-Hertogenbosch staat voor een revolutionaire slaapervaring, waarbij modern design, comfort en kwaliteit samenkomen. Dit bed is niet alleen een aanwinst voor uw slaap, maar ook voor het esthetische aanzien van uw slaapkamer.

Langskomen in onze showroom
Wilt u zelf ervaren hoe het is om op een boxspringbed te liggen? Kom dan langs in onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Hier kunt u verschillende typen goedkope boxsprings aanbiedingen met elkaar vergelijken. Boxspring Etten-Leur is makkelijk bereikbaar vanuit omringende plaatsen als ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button