Complete tweepersoons boxspring ‘s-Hertogenbosch

Complete 2-persoons boxspringcombinatie met pocket Specialcomfort®. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde boxspring heeft naast zijn pocket Specialcomfort®, ook nog eens een zeer goede ventilatie. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of circulatiestoornissen. Maar natuurlijk ook gewoon voor diegene die een super comfortabele en kwalitatief hoogwaardige boxspring tegen een zeer scherpe prijs zoeken!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Een boxspring van Boxspring Den Bosch

VAN €2569,-

NU €1195,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring ‘s-Hertogenbosch

 

Boxsprings

Kom langs bij dé specialist in boxsprings van ’s-Hertogenbosch en omstreken. Bij Boxspring Etten-Leur vindt u een gevarieerd assortiment boxsprings van hoge kwaliteit. In onze winkel vindt u naast standaardboxsprings ook elektrisch verstelbare boxsprings. Wij kopen onze boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor wij de bedden voor een bijzonder lage prijs kunnen aanbieden. Wij hebben altijd mooie boxsprings in de uitverkoop.

 

Wat is nu precies een boxspring?

Misschien heeft u al eens op een boxspring geslapen. Veel hotels maken gebruik van boxsprings vanwege het slaapcomfort dat deze bedden bieden. De boxspring zelf is een verend onderstel op poten. Op de boxspring wordt een matras en eventueel ook nog een topmatras geplaatst. Bij sommige boxsprings is het hoofd- en voeteneind verstelbaar. U heeft de mogelijkheid om de boxspring uit te breiden met een hoofd- of voetenbord.

 

Ideaal bij rugproblemen

De combinatie van de boxspring en een goed verend matras biedt een uitstekende ondersteuning van uw rug. Bij zware rugklachten is een door ons erkende boxspring de beste oplossing. Wij adviseren graag welk type bed het beste bij u past. Als bijkomend voordeel zijn boxspringcombinaties wat hoger dan standaardbedden, waardoor in en uit bed stappen een stuk eenvoudiger is.  Een boxspring is een goede investering als u een jaartje ouder wordt.

 

Langskomen in onze showroom

Wilt u zelf ervaren hoe het is om op een boxspringbed te liggen? Kom dan langs in onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Hier kunt u verschillende typen boxsprings met elkaar vergelijken. Boxspring Etten-Leur is makkelijk bereikbaar vanuit omringende plaatsen als ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg.

Call Now Button