Sale op tweepersoons boxspring Renesse

Een complete 2-persoonsboxspring. Ervaar de intense zachtheid van de boxspring Renesse! Een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning wordt aangeboden door de boxspring. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moeilijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de koudschuim HR60 die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. In combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen deze zeer comfortabele matrassen voor een uniek slaapcomfort. Voor een juiste ondersteuning van het lichaam speelt de conformiteit van het matras een belangrijke rol. Combinatie elk lichaamsdeel wordt precies voldoende ondersteund bij de Renesse boxspring. Geen enkel deel wordt overbelast of juist te weinig ondersteund. De onderboxen en de matrassen zijn voorzien van een 9 zonnen micropocketkern, die in combinatie met een uitgebalanceerde ommanteling zorgen voor een uitmuntend slaapcomfort.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Een boxspring van Boxspring Den Bosch

VAN €2595,-

NU €1295,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Renesse

 

Sale boxsprings

Het is altijd boxspring sale Bij Boxspring Etten-Leur. Wij kopen regelmatig grote partijen boxsprings in bij fabrikanten, waardoor wij in staat zijn om de bedden voor een bijzonder scherpe prijs aan te bieden. U bent altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings kunt u altijd bij ons terecht. Onze sale van boxsprings gaat het hele jaar door.

 

Boxspring sale: waar op letten?

Het is heel goed mogelijk om een standaardboxspring van een paar honderd euro te kopen, maar toch zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Het is belangrijk om te weten of de genoemde prijs inclusief matras en eventueel topmatras is. Het kan ook zijn dat de genoemde prijs voor een éénpersoonsbed is, terwijl u op zoek bent naar een tweepersoonsbed. Bij Boxspring Etten-Leur bieden wij altijd duidelijkheid over onze sale boxsprings.

 

Kies uw type boxspring

Er zijn drie verschillende modellen boxsprings die wij in onze sale aanbieden. Standaardboxsprings zijn de voordeligste opties. Deze boxspringcombinatie bestaat uit een verende bodem op poten met daarop een matras en eventueel een topmatras. Bij een elektrisch verstelbare boxspring is het hoofd- en soms ook het voeteneinde elektrisch verstelbaar. Deze boxspring biedt extra lichaamsondersteuning en is geschikt voor mensen met rugklachten.

 

Bezoek Boxspring Etten-Leur

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Wij hebben het hele jaar door een groot aanbod sale boxsprings in onze showroom staan. U kunt de bedden op uw gemak met elkaar vergelijken en bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button