Sale op tweepersoons boxspring Ravenstein

Ervaar de unieke balans tussen intense zachtheid en ondersteuning van de boxspring Ravenstein! Een complete 2-persoonsboxspring. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moeilijke slaper. De koudschuim HR60 past zich volledig aan de slaaphouding. Mede door de warmte van het eigen lichaam worden alle oneffenheden van het lichaam opgevangen door de Koudschuim HR60. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een bijzonder slaapcomfort. Een doorslaggevende rol voor een juiste ondersteuning van het lichaam is de conformiteit van het matras. Ieder lichaamsdeel wordt voldoende ondersteund met de Ravenstein boxspring combinatie. geen enkel deel van het lichaam wordt overbelast of te weinig ondersteund. De onderboxen en de matrassen zijn voorzien van een 9 zonnen micropocketkern.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Een boxspring van Boxspring Den Bosch

VAN €2795,-

NU €1195,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Ravenstein

 

Sale boxsprings

Bij Boxspring Etten-Leur is het altijd boxspring sale. Wij kopen regelmatig grote partijen boxsprings in bij fabrikanten, waardoor wij in staat zijn om de bedden voor een bijzonder scherpe prijs aan te bieden. U bent altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons kunt u terecht voor standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings. Onze sale van boxsprings gaat het hele jaar door.

 

Boxspring sale: waar op letten?

Een boxspring kopen is niet altijd makkelijk en goedkoop. Het is heel goed mogelijk om een standaardboxspring van een paar honderd euro te kopen, maar toch zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Zo is het belangrijk om te weten of de genoemde prijs inclusief matras en eventueel topmatras is. Ook kan het zijn dat de genoemde prijs voor een éénpersoonsbed is, terwijl u op zoek bent naar een tweepersoonsbed. Bij Boxspring Etten-Leur staan wij altijd klaar voor uw vragen!

 

Kies uw type boxspring

Er zijn drie verschillende modellen boxsprings die wij in onze sale aanbieden. De voordeligste opties zijn de standaardboxsprings. Deze boxspringcombinatie bestaat uit een verende bodem op poten met daarop een matras en eventueel een topmatras. Bij een elektrisch verstelbare boxspring is het hoofd- en soms ook het voeteneinde elektrisch verstelbaar. Deze boxspring biedt extra lichaamsondersteuning en is geschikt voor mensen met rugklachten.

 

Bezoek Boxspring Etten-Leur

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Het hele jaar door hebben wij een groot aanbod sale boxsprings in onze showroom staan. Bij vragen staan onze medewerkers altijd voor u klaar.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button