Tweepersoons Elektrisch verstelbare boxspring Oss

Complete 2-persoons boxspring, elektrisch verstelbaar met originele class 20 matrassen. Leverbaar in tientallen verschillende kleuren. Compleet met 2 elektrisch verstelbare onderboxen, potenset, 2 matrassen en hoofdbord.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3379,-

NU €1395,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Kopen elektrische boxspring

Waar kunt u een boxspring kopen die elektrisch verstelbaar is? Bij Boxspring Etten-Leur natuurlijk! In onze mooie showroom vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit elektrische boxsprings. Met het kopen van een elektrisch verstelbare boxspring haalt u een hoop comfort in huis. De boxspring biedt een perfecte ondersteuning voor uw lichaam en het hoofd- en voeteneinde zijn met een druk op de knop in hoogte aan te passen.

 

Waarom kiezen voor een boxspring

Hieronder hebben we alle redenen om een elektrisch verstelbare boxspring te kopen op een rijtje gezet:

 

  • Lekker slapen: u koopt een bed om goed in uit te rusten. De combinatie van een verende boxspring en een matras van hoge kwaliteit zorgen voor jarenlang slaapplezier.
  • Ondersteuning voor uw lichaam: de boxspring en het matras zorgen voor een perfect ondersteuning van uw rug. Bij zware rugklachten kunt u eventueel kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring.
  • Ventilatie van het matras: het matras op de boxspring wordt goed doorlucht omdat het bed geen zijwanden heeft. Een goed doorlucht matras is een gezond matras en geschikt voor mensen met bepaalde allergieën.
  • Extra hoog: door de opeenstapeling van boxspringbodem, matras en eventueel topmatras is een boxspring hoger dan een normaal bed. Hierdoor is het eenvoudiger om in en uit bed te stappen.
  • Verstelbaar hoofd- en eventueel ook voeteneind: zo kunt u ’s avonds nog wat lezen of een film kijken voor het slapen gaan. Ook ideaal voor ontbijt op bed!

 

Elektrische boxspring kopen

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur om onze elektrische boxsprings te vergelijken en laat u informeren door onze medewerkers. Ook voor accessoires als kussens, dekbedden en dekbedovertrekken kunt u bij ons kopen. Elektrisch verstelbare boxspring vindt u nergens goedkoper, dus kom snel langs in onze showroom.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button