Complete 2-persoons Boxspring Nieuwegein

Complete 2-persoonsboxspring met Pocket specialcomfort®. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde boxspring, heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 9-lichaam zone systeem, ook nog eens een zeer goede ventilatie. Het interieur is uitgevoerd met 500 of 1000 veren naar keuze, zonder meerprijs. Nu tevens keuze tussen koudschuim, visco-traagschuim en/of latex matrassen uit de Diamond A collectie in de verschillende hardheden soft, medium of firm. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of andere lichaamspijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

 

uitverkoop boxsprings

VAN €2250,-

NU €1295,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Nieuwegein

 

Uitverkoop boxsprings

Voor uitverkoop boxsprings bent u bij Boxspring Etten-Leur aan het juiste adres. In onze showroom staat een gevarieerd aanbod boxsprings voor u opgesteld. Er is altijd een boxspring die past bij u wensen en aansluit bij uw budget. In ons assortiment hebben wij naast standaardboxsprings ook elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings in de uitverkoop. Wij adviseren u graag welk type boxspring het beste bij u past.

Standaardmodel boxspring

Een standaard boxspringbed bestaat uit een verende bodem op poten met daarbovenop een goed verend matras en een topmatras. Boxspring Etten-Leur heeft altijd diverse standaardmodellen boxsprings in de uitverkoop. Voor een paar honderd euro haalt u een comfortabel bed in huis waar u jarenlang comfortabel op kunt slapen.

Elektrisch verstelbare boxspring

Bij een elektrisch verstelbare boxspring zijn het hoofdeind en eventueel ook het voeteneind met een druk op de knop verstelbaar. Een elektrisch verstelbare boxspring is ideaal als u voor het slapen graag een boek leest of een film kijkt. In vergelijking met standaardboxsprings is dit type boxsprings iets duurder, maar ook elektrisch verstelbare boxsprings zijn bij ons vrijwel altijd in de uitverkoop.

Ideaal bij rugproblemen

Voor mensen met serieuze rugklachten biedt ons erkende boxspring de ondersteuning die het lichaam nodig heeft. 

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur

Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om alle boxsprings die wij in de uitverkoop hebben met elkaar te vergelijken. Onze winkel is ook eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen as Breda, Oosterhout en Roosendaal.

 

Call Now Button