Complete 2-persoons Boxspring Nieuwegein

Complete 2-persoonsboxspring met Pocket specialcomfort®. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde boxspring, heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 9-lichaam zone systeem, ook nog eens een zeer goede ventilatie. Het interieur is uitgevoerd met 500 of 1000 veren naar keuze, zonder meerprijs. Nu tevens keuze tussen koudschuim, visco-traagschuim en/of latex matrassen uit de Diamond A collectie in de verschillende hardheden soft, medium of firm. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of andere lichaamspijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

 

uitverkoop boxsprings

VAN €2250,-

NU €1295,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

De Complete 2-persoons Boxspring Nieuwegein

Proefslaapgarantie: Een Koninklijk Slaapavontuur
Stap in de wereld van koninklijk comfort met de Complete 2-persoons Boxspring Nieuwegein. Onze royale proefslaapgarantie van 6 weken nodigt u uit om te genieten van luxe en comfort in uw eigen slaapkamer, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken in een sfeer van ongekende elegantie.

10 Jaar Kwaliteitsgarantie: Synoniem voor Eeuwige Elegance
Geniet van een tijdloze slaapervaring met de Boxspring Nieuwegein. Gedekt door een uitgebreide 10-jarige kwaliteitsgarantie, is dit bed een ode aan duurzaamheid, verweven met de fijnste materialen en vakmanschap uit onze eigen exclusieve fabriek.

Een Pallet van Persoonlijkheid: Kleurrijke Elegantie
Maak een statement in uw slaapkamer met onze Boxspring Nieuwegein. Met een keur aan 1001 kleuropties in zowel stof als leatherlook, biedt dit bed een canvas waarop uw persoonlijke stijl en smaak zich kunnen uiten, terwijl het een vleugje luxe en distinctie toevoegt aan uw ruimte.

Medisch Erkend: De Gezondheidsbewuste Keuze
Deze goedkope boxspring combineert esthetische pracht met praktische voordelen. Geroemd door gezondheidsexperts voor zijn ergonomische ontwerp, verzekert dit bed u van een gezonde slaaphouding, ondersteund door de zachte omhelzing van luxe.

Gratis Levering en Montage: Service in Stijl
Ervaar vorstelijke behandeling met onze kosteloze bezorg- en montageservice. Onze specialisten zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw grijze boxspring in Nederland en België, waardoor u zich meteen koninklijk kunt voelen in uw nieuwe slaapdomein.

De Complete 2-persoons Boxspring Nieuwegein is een meesterwerk van luxe en comfort. Dit bed is niet alleen een rustgevende oase voor elke nacht, maar transformeert uw slaapkamer ook tot een paleis van pracht en praal, waar elke nacht voelt als een droom in een sprookje.

Kom langs bij Boxspring Etten-leur
Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om alle boxspring aanbiedingen hebben met elkaar te vergelijken. Onze winkel is ook eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen as Breda, Oosterhout en Roosendaal.

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button