Boxspring Namur

Boxspring Namur is aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen. De boxspring is uitgerust met ergo gevormde HR comfort foam matrassen®. Speciaal ontwikkeld voor het ultieme slaapcomfort. Het bed is ook zeer geschikt voor de moeilijke en veeleisende slaper. De zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een fijne nachtrust. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2195,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Namur

 

Voordelige boxspring: goede keus?

Verbaast u zich over de lage prijzen van boxsprings? Vraagt u zich af of een goedkope boxspring wel een slimme investering is? Op zich hoeft er niets mis te zijn met een voordelige boxspring. Er zijn echter wel een paar zaken waar u goed op moet letten voordat u het bed koopt. In dit artikel leggen wij uit waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een voordelige boxspring.

 

Koopt u een boxspring of een boxspringcombinatie?

Een boxspringcombinatie is een compleet bed waar u direct op kunt slapen. De boxspring zelf is slechts de verende bodem waar het matras op wordt geplaatst. Sommige beddenzaken vermelden alleen de prijs van de boxspring, waardoor de extra kosten van het matras er nog bij komen. Let ook altijd goed op de kwaliteit van het matras. Een boxspring biedt alleen de juiste ondersteuning in combinatie met een goed verend matras. Het is aan te raden om het bed eerst zelf uit te proberen: goede beddenzaken beschikken over een showroom waar u verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken.

 

Hoe kan een boxspring zo goedkoop zijn?

Wanneer een beddenzaak in grote hoeveelheden direct bij de fabriek inkoopt, is het heel goed mogelijk om extra goedkope boxsprings aan te bieden. Dezelfde boxspring kan bij een andere beddenzaak zo maar een paar honderd euro duurder zijn. Het is daarom belangrijk om de prijzen van verschillende winkels met elkaar te vergelijken.

 

Verschillende modellen, verschillende prijzen

Standaardboxsprings zijn over het algemeen de goedkoopste boxsprings. Een electrische boxspring is wat duurder. Bij deze boxspringcombinatie kunt u de hoogte van het hoofdeinde (en soms ook het voeteneinde) met een simpele druk op de know verstellen. Maar ook voor verstelbare boxsprings is het goed mogelijk om een mooie aanbieding te vinden. Let ook altijd goed op de afmetingen: wellicht is de geadverteerde prijs voor een éénpersoonsboxspring.

 

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button