076 5018945

Tweede Pinksterdag geopend 12:00 tot 16:00

Boxspring Leuven

Boxspring Leuven is een unieke boxspring met luxe HR matrassen®. Zorgt voor het gewenste slaapcomfort door de zeer comforabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen. Speciaal ontwikkeld voor de moeilijke en veeleisende slaper. Ook zeer geschikt voor de mensen met pijnen, onder andere gewrichtspijnen, rugklachten, spierklachten en nekklachten. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2195,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Leuven

 

Boxspring of boxspringcombinatie?

Het valt niet te ontkennen: de boxspring maakt een opmars in de Nederlandse slaapkamer. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met het slaapcomfort van een boxspringcombinatie wil niets anders meer. Maar wie voor het eerst komt kijken op de boxspringmarkt komt al snel met de volgende vraag: wat is het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie? Hieronder leggen wij het voor je uit.

 

Verende bodem of een compleet bed

Een boxspring is het verende onderstel op poten waarop een matras en in veel gevallen ook een topmatras geplaatst worden. Het complete bed wordt een boxspringcombinatie genoemd. Op een boxspring alleen kun je niet slapen. Houdt hier rekening mee: alleen een boxspring kopen betekent dat u het matras apart moet aanschaffen.

 

De voordelen op een rijtje

Voor de meeste mensen is het slaapcomfort de belangrijkste reden om een goedkope boxpring te kopen. De combinatie van de verende bedbodem met een hoogwaardig matras geeft uw lichaam de perfecte ondersteuning. Voor mensen met rugklachten zijn er eveneens speciale boxspring aanbiedingen op de markt. Deze uiterst duurzame bedden bieden een stukje extra ondersteuning. Omdat boxspringbedden over het algemeen wat hoger zijn dan standaardbedden, is het eenvoudiger om in en uit bed te stappen. Dit maakt een boxspringcombinatie een slimme investering voor uw oude dag.

 

Elektrisch verstelbare boxsprings

Naast standaardboxsprings kunt u bij de betere beddenzaak ook terecht voor elektrisch verstelbare boxsprings. Deze bedden zijn ideaal voor mensen die voor het slapen gaan graag nog televisie kijken of een boek willen lezen. Met een druk op de knop verstelt u de hoogte van het hoofd- en voeteneind. Elektrische boxspringcombinaties zijn beschikbaar in één- en tweepersoonsuitvoeringen

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur

Boxspring in Leuven

Bij Boxspring Etten-Leur zijn we trots op onze lange traditie in de beddenindustrie, die teruggaat tot 1992. Met de laatste zeven jaar gevestigd in Etten-Leur, verbreden we nu onze boxspring deskundigheid naar Leuven. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om klanten uitstekend te adviseren bij het selecteren van de perfecte boxspring in Leuven. Een goede nachtrust start bij een comfortabel bed, en wij staan klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze.

 

Uiteenlopende selectie in onze boxspring outlet Leuven

Wat ons kenmerkt in de boxspring outlet nabij Leuven, is dat al onze boxsprings van eigen makelij zijn. Dankzij onze eigen fabriek kunnen we boxsprings in Leuven op maat vervaardigen conform de exacte wensen van de klant. Onze boxspring outlet dicht aan de Nederlandse grens biedt voor Leuven ook maten die afwijken van de standaardmaten. Met onze mogelijkheid om maatwerk te bieden, kunnen we een ruim scala aan opties aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zo is er al een hoogwaardige tweepersoons boxspring beschikbaar voor slechts €400,-. Daarnaast bieden we gratis levering en montage aan in heel België.

 

Uitgebreid assortiment voor het kopen van een voordelige boxspring in Leuven

Bij Boxspring Etten-Leur presenteren we niet enkel een ruim aanbod aan boxsprings, maar ook matrassen, dekbedden, kussens en overtrekken. Of u nu interesse heeft in vaste, verstelbare of ergonomische boxsprings, onze collectie voor Leuven beantwoordt aan uiteenlopende voorkeuren en budgetten. Alle producten in ons assortiment zijn van gerenommeerde A-merken, echter aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. We nodigen u uit om onze website te verkennen of onze winkel te bezoeken om te ontdekken wat we allemaal in huis hebben.

 

Unieke boxspring aanbieding en boxspring uitverkoop Leuven

We realiseren ons dat het verwerven van een nieuwe boxspring een investering betreft. Daarom organiseren we met regelmaat boxspring aanbiedingen en een boxspring uitverkoop voor Leuven om u te assisteren bij het besparen. Onze missie is om kwaliteit en comfort bereikbaar te stellen voor iedereen, ongeacht het budget. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel nabij Leuven voor persoonlijk advies en om de voordeligste aanbiedingen te ontdekken. Onze boxspring outlet in Etten-Leur presenteert een uitgebreide reeks aan kwaliteitsboxsprings tegen onovertroffen prijzen voor Leuven. Of u nu voornemens bent een boxspring te kopen in Leuven of op zoek bent naar een goedkope boxspring in Leuven, wij hebben iets voor elk budget. Laat onze boxspring uitverkoop voor Leuven niet aan u voorbijgaan voor de beste deals, of bekijk onze bijzondere boxspring aanbiedingen voor Leuven voor extra voordeel.

 

Call Now Button