Boxspring Lelystad

Boxspring Lelystad is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Dit fijne bed is uitgerust met luxe HR matrassen®, zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1590,-

NU €795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Lelystad

 

Goedkope boxspring: goed idee?

Is een goedkoop boxspring bed ook een goed boxspring bed? Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen bij de zoektocht naar een passende boxspring. Wie een beetje rondsurft op internet en beddenprijsvechters bezoekt, komt er al snel achter dat er fantastische aanbiedingen te vinden zijn. Een goedkope boxspring, 160 centimeter breed, heeft u al voor een paar honderd euro. Hoe kunnen boxsprings zo goedkoop zijn en waar moet u op letten bij de aankoop?

 

Beddenprijsvechters

De prijs van een boxspring zegt niet per sé iets over de kwaliteit ervan. Veel beddenzaken zijn in staat om lage prijzen te vragen omdat zij in bulk inkopen; vaak direct bij de fabrikant. Door faillisementspartijen op te kopen is het zelfs mogelijk om extreem lage prijzen aan de klant door te berekenen. Het is heel goed mogelijk dat hetzelfde bed bij de ene winkel tot honderden euro’s goedkoper is dan bij de andere beddenzaak.

 

Standaardboxspring of een bed met extra’s?

Omdat u zo een groot deel van uw leven slapend doorbrengt, kunt u best overwegen om een beetje extra te investeren in een bed met wat meer comfort. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische boxspring met een verstelbaar hoofd- en voeteneind.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button