Boxspring Hoorn

Boxspring Hoorn is uitgerust met ultra comfortabele matrassen, speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2190,-

NU €1095,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Hoorn

 

De boxspring: eenmaal geprobeerd wilt u niets anders meer

Ooit wel eens op een boxspringbed gelegen? Wie eenmaal een keer op een boxspringcombinatie heeft geslapen wil niets anders meer. Een bokspringend bestaat uit een verende bodem op poten waarop een matras en een eventueel topmatras wordt geplaatst. Het geheel bestaande uit meerdere verende lagen biedt een onovertroffen ondersteuning voor uw hele lichaam. Op een boxspring slaapt u beter dan ooit en wordt u iedere ochtend uitgerust wakker.

 

Een boxspring hoeft niet duur te zijn

Veel mensen gaan ervan uit dat een boxspringbed hun budget simpelweg te boven gaat. Maar dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Een goedkope boxspring, 160 centimeter breed hoeft slechts een paar honderd euro te kosten. Tegenwoordig is het aanbod van boxspringbedden reusachtig en de concurrentie tussen beddenwinkels is moordend. Als klant kunt u hier uw voordeel mee doen: vergelijk verschillende aanbieders en vind de beste deal.

 

Waar u op moet letten

Het is wel slim om goed in de gaten de houden of de prijs waarmee geadverteerd wordt inclusief matras is. Wanneer u het matras los moet aanschaffen bent u zo een paar honderd euro extra kwijt. Het geheel van een boxspringbodem, matras, eventueel topmatras en een eventueel hoofd- en voetenbord; wordt een boxspringcombinatie genoemd.

 

Verschillende modellen boxsprings

Hoewel u op een standaardboxspring al gegarandeerd bent van een uitstekende nachtrust, kunt u ook kiezen voor andere modellen boxsprings. Een verstelbare boxspring, electrisch aangedreven, biedt de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneind in hoogte te verstellen. Perfect voor iedereen die graag nog wat leest in bed. Voor mensen met serieuze rugklachten is deze boxspring onontbeerlijk. Deze boxspring geeft uw lichaam de noodzakelijke ondersteuning.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button