076 5018945

Tweede Pinksterdag geopend 12:00 tot 16:00

Sale op tweepersoons boxspring Heusden

Ervaar de intense zachtheid van de complete 2-persoonsboxspring Heusden! De balans tussen intense zachtheid en ondersteuning is te ervaren met de boxspring. Een speciale ontwikkeling voor de moeilijke en/of veeleisende slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de Koudschuim HR60. De Koudschuim HR60 past zich volledig aan, aan de slaaphouding. Dat komt mede door de warmte van het eigen lichaam. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. De conformiteit van het matras speelt als een doorslaggevende rol voor een juiste ondersteuning van het lichaam. Bij de Heusden boxspring combinatie wordt elk lichaamsdeel goed ondersteund. Geen enkel deel wordt te weinig ondersteund of overbelast. Zowel de onderboxen als de matrassen zijn voorzien van een 9 zonnen micropocketkern, die in combinatie met een uitgebalanceerde ommanteling zorgen voor een uitmuntend slaapcomfort.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Een boxspring van Boxspring Den Bosch

VAN €2195,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Heusden

 

Sale boxsprings

Bij Boxspring Etten-Leur is het altijd boxspring sale. Dat komt doordat wij regelmatig grote partijen boxsprings inkopen bij fabrikanten, waardoor wij in staat zijn om de bedden voor een bijzonder scherpe prijs aan te bieden. Van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bent u altijd verzekerd. Bij ons kunt u terecht voor standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings. Onze sale van boxsprings gaat het hele jaar door.

 

Boxspring sale: waar op letten?

Het is mogelijk om een standaardboxspring van een paar honderd euro te kopen, maar toch zijn er een paar punten waar u op moet letten. Het is belangrijk om te weten of de genoemde prijs inclusief matras en eventueel topmatras is. Ook kan het zijn dat de genoemde prijs voor een éénpersoonsbed is, terwijl u op zoek bent naar een tweepersoonsbed. Bij Boxspring Etten-Leur is er altijd duidelijkheid over onze sale boxsprings.

 

Uw type boxspring kiezen

U kunt kiezen uit drie verschillende modellen boxsprings die wij in onze sale aanbieden. Standaardboxsprings zijn de voordeligste opties. Deze boxspringcombinatie bestaat uit een verende bodem op poten met daarop een matras en eventueel een topmatras. Bij een elektrisch verstelbare boxspring is het hoofd- en soms ook het voeteneinde elektrisch verstelbaar. Deze boxspring biedt extra lichaamsondersteuning en is geschikt voor mensen met rugklachten.

 

Kom langs bij Boxspring Etten-Leur

Bezoek Boxspring Etten-Leur aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Wij hebben een groot aanbod sale boxsprings in onze showroom staan. U kunt de bedden op uw gemak met elkaar vergelijken en bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button