Elektrische boxspring Helmond

Actie aanbieding 2-persoons Elektrisch Helmond waarbij Boxspring Etten-Leur genadeloos aantoont de allergoedkoopste boxspring leverancier van Nederland te zijn.

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een goedkope boxspring bij Boxspring Ettenleur. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze 2-persoons Microspring Ultra Boxspring. Een complete boxspring met Ultra comfortzones, Shapefoam en matrassen. Nu als goedkope aktie aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.    

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2795,-

NU €1495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring elektro kopen

Een boxspring elektro kopen? Dan moet u bij Boxspring Etten-Leur zijn! In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod elektrisch verstelbare boxsprings. Met een simpele druk op de knop zijn de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind aan te passen. Dit type boxspring is uitermate geschikt voor mensen die graag ’s avonds in bed een boek lezen of een film kijken. Boxspring Etten-Leur koopt boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor een boxspring elektro kopen bij ons heel voordelig is.

 

Voordelen van een boxspring

Alle boxspringbedden hebben een verend onderstel op poten als basis. Op deze basis wordt een goed verend matras en eventueel een topmatras geplaatst. Het geheel biedt een perfecte ondersteuning voor uw lichaam waardoor u goed slaapt en rugproblemen voorkomt. Wanneer u last heeft van zware rugklachten kunt u bij ons ook een elektro boxspring kopen. Dit type boxspring biedt een nog betere lichaamsondersteuning.

Andere voordelen van boxspring elektro

Een boxspring biedt naast comfort en een goede ondersteuning van uw lichaam nog diverse andere voordelen:

  • Uitstekende ventilatie: u slaapt beter op een goed geventileerd matras. Doordat een boxspringbed geen zijwanden heeft wordt het matras goed geventileerd.
  • Makkelijk in en uit bed stappen: boxspringbedden zijn hoger dan gewone bedden. Dit betekent dat u makkelijker in en uit bed kunt stappen. Een boxspring is een goede investering als u een dagje ouder wordt.

 

Boxspring elektro kopen Etten-Leur

Bij Boxspring Etten-Leur vindt u altijd de elektrische boxspring die perfect aansluit bij uw wensen. Kom langs in onze showroom om verschillende modellen met elkaar te vergelijken en laat uzelf informeren door onze deskundige medewerkers. Boxspring Etten-Leur is gevestigd aan de Markthof in Etten-Leur.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button