Elektrische boxspring Haarlem

Elektrische boxspring Haarlem is compleet uitgerust met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Deze 2-persoonsboxspring inclusief matrassen zorgt voor het beste slaapcomfort. Het comfortabele zonesysteem is uniek in zijn soort en met keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection® is dit het ultieme bed voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Haarlem

De voordelen van een boxspring: comfort, ondersteuning en stijl

Boxsprings zijn een populaire keuze als het gaat om bedden, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een boxspring is een bedbodem die bestaat uit een stevige houten frame met veren erin. Deze veren bieden ondersteuning en comfort en worden bedekt met een stoffen bekleding. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat u er altijd een kunt vinden die bij uw slaapkamer en behoeftes past bij Boxspring Etten-Leur, is er een ruim assortiment om uit te kiezen.

Een van de voordelen van een boxspring is dat het u een goede nachtrust kan bieden. De veren in de bedbodem helpen de druk op uw lichaam te verminderen, waardoor u comfortabeler kunt slapen. Bovendien zorgt de stoffen bekleding voor een extra laag comfort en zachtheid.

Een ander voordeel van boxsprings is dat ze duurzaam zijn. De stevige houten frame en veren zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en bieden een solide ondersteuning voor uw matras. Bovendien zijn boxsprings gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Als het gaat om stijl, zijn er veel opties beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of iets meer traditioneels, er is altijd een boxspring die bij uw smaak past. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende kleuren en bekledingsstoffen, zodat u uw slaapkamer precies kunt inrichten zoals u wilt.

Als u op zoek bent naar een boxspring, kunt u terecht bij Boxspring Etten-Leur. Deze fysieke winkel biedt de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button