076 5018945

Tweede Pinksterdag geopend 12:00 tot 16:00

Aanbieding boxspring Gouda

Bent u ook een moeilijke en/of veeleisende slaper? De complete tweepersoonsboxspring Medicaspecial is een fysiotemp boxspring die u de perfecte balans laat ervaren tussen comfortabele zachtheid en de ideale ondersteuning voor uw gehele lichaam. Het slaapgedeelte bestaat uit een matras die een Tempofit Foam® bevat. De traagschuimlaag past zich, dankzij uw eigen lichaamswarmte, aan iedere slaaphouding aan. Het geheel wordt volledig gemaakt met een modieus hoofdbord, potenset en matrastopper, waardoor deze boxspring ook de gehele waarde van uw slaapkamer zal opwaarderen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2745,-

NU €1195,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Gouda

Proefslaapgarantie: Ontdek Verfijnd Comfort
Beleef de exclusieve elegantie en het superieure comfort van de 2-persoons Boxspring Gouda met onze 6 weken proefslaapgarantie. Deze periode biedt u de gelegenheid om thuis de unieke combinatie van comfort en stijl te ervaren, waardoor u met volle overtuiging uw keuze kunt maken.

10 Jaar Kwaliteitsgarantie: Betrouwbare Elegance
Duurzaamheid en elegantie gaan hand in hand bij de Boxspring Gouda. Met een garantie van 10 jaar op kwaliteit, beloven wij een langdurige, onberispelijke ervaring, ondersteund door de uitmuntende productie in onze eigen fabriek.

Op Maat Gemaakt Design: Elegantie in Uw Smaak
Personaliseer uw slaapervaring met de Boxspring Gouda. Kies uit een uitgebreid palet van 1001 kleuren in stof en leatherlook om een bed te creëren dat niet alleen elegant is, maar ook perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Medisch Erkend: Elegant en Gezond
Deze goedkope boxspring biedt meer dan alleen elegantie; het is ook erkend voor zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Aanbevolen door gezondheidsexperts, verzekert het bed een optimale ondersteuning en comfort voor uw lichaam, waardoor het ideaal is voor een gezonde levensstijl.

Gratis Levering en Montage: Eenvoud en Elegantie 
Profiteer van het gemak van onze gratis bezorg- en montageservice in Nederland en België. Onze ervaren installateurs zorgen voor een naadloze en professionele opstelling van uw elegante boxspring, zodat u onmiddellijk kunt genieten van uw luxueuze aankoop.

De 2-persoons Boxspring Gouda staat symbool voor verfijnde elegantie en superieur comfort. Het is ontworpen om niet alleen een heerlijke nachtrust te bieden, maar ook om een vleugje verfijning toe te voegen aan uw slaapkamerinterieur.


De belangrijkste voordelen op een rijtje

Wat zijn belangrijkste redenen om voor een boxspring te kiezen?

  • Perfecte ondersteuning van uw lichaam: de verende grijze boxspring biedt in combinatie met een goed verend matras de perfect ondersteuning voor uw rug, waardoor u lekker slaapt en rugklachten voorkomt.
  • Goede ventilatie: omdat het matras bovenop de boxspring ligt en het bed geen zijwanden heeft, wordt het matras goed geventileerd.
  • Makkelijk in en uitstappen: boxspringbedden zijn hoger dan standaardbedden. Dit maakt in en uit bed stappen een stuk eenvoudiger. Een boxspring is ideaal als u minder goed ter been bent.

Voordeligste boxsprings
Veel mensen gaan er vanuit dat boxsprings duur zijn. Maar tegenwoordig zijn boxspringbedden echt niet meer alleen maar voorbehouden aan luxe hotels. Bij Boxspring Etten-Leur vindt u het hele jaar door mooie boxspring aanbiedingen. Bezoek onze winkel aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen met elkaar te vergelijken.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button