2-Persoonsboxspring Goirle met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoonsboxspring Goirle met het originele Micropocket Koudschuim HR60®. Speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de Koudschuim HR60 die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Woerden

VAN €3595,-

NU €1595,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Goirle elektrische boxsprings

Bent u op zoek naar elektrische boxsprings in Goirle en omgeving? Bij Boxspring Etten-Leur vindt u altijd het model dat perfect bij uw wensen past. Met een druk op de knop past u de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind aan. Elektrische boxsprings zijn leverbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Wij kopen onze boxspringbedden direct in bij de fabrikant, zodat u altijd verzekerd bent van de voordeligste elektrische boxsprings.

 

 

Wat is een boxspring nu precies?

Een boxspring is een verend onderstel op poten waar bovenop een matras en eventueel een topmatras geplaatst zijn. De combinatie van het verende onderstel en een matras van hoge kwaliteit zorgen voor een hoge mate van slaapcomfort en een goede ondersteuning voor uw rug. U heeft de keuze uit standaardboxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings. Dit laatste type boxspring is geschikt voor mensen met zware rugklachten.

 

 

Extra voordelen boxsprings

Naast een goede nachtrust en een perfecte ondersteuning van uw rug bieden boxspringbedden nog enkele andere voordelen. Zo zijn ze hoger dan gewone bedden, waardoor ze gemakkelijker in en uit te stappen zijn. Bovendien is het matras zelf goed geventileerd omdat het geen zijwanden heeft. Een goed ventilerend matras is vooral belangrijk voor mensen met allergieën.

 

 

Bezoek onze showroom

Bezoek onze Boxspring Etten-Leur showroom om ons assortiment elektrische boxsprings te bekijken. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies. U vindt onze winkel aan de Markthof 11 in Etten-Leur en we makkelijk te bereiken.

Call Now Button