Elektrisch verstelbare tweepersoons boxspring Goes

Complete 2-persoons boxspring, elektrisch verstelbaar met origineel class 20 matras. Leverbaar in tientallen verschillende kleuren. Compleet met elektrisch verstelbare onderbox, potenset, Lifestyle 135 matras en hoofdbord.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3398,-

NU €1395,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring aktie Goes

Deze elektrische boxspring van het type Goes is natuurlijk helemaal niet duur. Dit komt omdat wij bij Boxspring Etten-Leur deze elektrische boxspring momenteel in de aanbieding hebben. Het type Goes is een ongekend laag afgeprijsde elektrische boxspring van toch nog een hele hoge kwaliteit. Deze twee persoons boxspring heeft een volledig elektrisch verstelbaar voeten en hoofdeinde en is leverbaar in een aantal verschillende afmetingen en verschillende kleuren en soorten stof en lederlook. Het geheel wordt geleverd met een hoofdbord, potenset en matrassen.

 

Elektrische boxspring gigant

Kom voor al uw elektrische boxspring aanbiedingen kijken in de elektrische boxspring winkel van Boxspring Etten-Leur. Wij bezorgen in heel Nederland en België dus ook in Nijmegen, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Rotterdam.

 

Altijd goedkoper

Alle concurrenten verbazen zich natuurlijk over de lage prijzen van onze elektrische boxsprings. Hoe het nu dan toch kan dat onze bedden zo goedkoop zijn. Dat komt omdat wij onze boxsprings produceren in onze eigen fabriek , hierdoor profiteert u als consument van een zeer uitgebreid assortiment goedkope elektrische boxsprings tegen de prijzen die normaal alleen voor detailisten gerekend worden.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button