Boxspring Gent

De goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort door middel van zeer comforabele matrassen. Ontwikkeld voor de veeleisende en/of moeilijke slaper. De boxspring is zeer geschikt voor verschillende soorten pijnen; onder andere voor mensen met rugklachten, nekklachten, spierklachten of gewrichtsklachten. Speciaal aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Gent

VAN €2190,-

NU €1095,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Gent

 

Ervaar het zelf: de boxspringcombinatie

Heeft u het al eens geprobeerd: slapen op een boxspring? Misschien een keer zonder dat u het door heeft gehad; bijvoorbeeld tijdens een verblijf in een luxe hotel. Van een afstandje lijkt een boxspringcombinatie een stapel matrassen op pootjes. maar wie dichterbij komt, ziet dat het onderste deel geen matras is maar een soort kast met vering erin. Op deze kast (de boxspring) wordt een matras en een eventueel topmatras geplaatst. Het geheel biedt uw lichaam een uitstekende ondersteuning; de hele nacht door, zodat u ’s morgens uitgerust wakker wordt.

 

Ga langs bij de beddenspecialist

De betere beddenzaak heeft voor al uw slaapwensen een passende boxspring aanbieding. Slaapkamer boxsprings komen in verschillende soorten en maten. De voordeligste boxspringcombinatie is de standaardboxspring. Een goedkope boxspring, 180 centimeter breed, heeft u al voor een paar honderd euro in huis staan. Het is van groot belang dat het matras op de boxspring van goede kwaliteit is. Ga daarom altijd langs bij uw beddenzaak om het bed uit te proberen.

 

Boxsprings met extra’s

Naast standaardboxsprings kunt u ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Verstelbare boxsprings beschikken over een hoofd- en voeteneind waarvan de hoogte aangepast kan worden. Deze boxspring is geschikt voor mensen met bepaalde lichamelijke klachten, waaronder rugklachten. Alle typen boxsprings zijn hoger dan een standaardbed, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen. Een boxspringcombinatie is een slimme investering voor uw oude dag.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button