Outlet slaapkamerboxspring Delft

Kunt u ‘s avonds maar moeilijk in slaap komen? Of heeft u zeker wel een aantal eisen waar de nieuwe tweepersoons boxspring aan dient te voldoen? Dan is er goed nieuws. Want de complete 2-persoonsboxspring Delft met het originele NASA Temp® traagschuim is geschikt voor al deze behoeften en nog veel meer. Nu keuze uit 5 verschillende NASA Temp® hardheden verdeeld over 9 zeer ver uitgebalanceerde comfortzones. Tevens keuze uit diverse matrastoppers, visco, latex of koudschuim. Geheel compleet met hoofdbord, matrassen potenset en matrasstopper.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

outlet boxsprings

 

VAN €2935,-

NU €1295,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Outlet boxsprings

Bij Boxspring Etten-Leur kunt u terecht voor een groot aanbod outlet boxsprings. Wij kopen regelmatig grote partijen boxspringbedden in bij fabrikanten. Hierdoor zijn wij in staat om de boxsprings voor een bijzonder lage prijs aan te bieden. In ons assortiment vindt u zowel standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings als 1 persoons boxsprings. Er is altijd een voordelige outlet boxspring die perfect aansluit bij uw wensen.

 

 

Standaardboxspring

De standaardboxspring is het goedkoopste model boxspring in ons assortiment. Een outlet boxspring van deze categorie heeft u al voor een paar honderd euro in huis. De standaardboxspring bestaat uit een verende bodem op poten met daarop een matras en eventueel nog een topmatras. Ondanks de lage prijs staat deze boxspring garant voor jarenlang slaapplezier.

 

 

Outlet elektrisch verstelbare boxspring

Elektrisch verstelbare boxsprings zijn populair omdat ze u in staat stellen om de hoogte van het hoofd- en of het voeteneind met een druk op de knop aan te passen: ideaal als u voor het slapen gaan graag een boek leest of een film kijkt. Elektrisch verstelbare boxsprings zijn wat duurder dan standaardboxsprings, maar met een outlet boxspring bent u toch nog verrassend goedkoop uit.

 

 

Boxspring Delft

Voor mensen met rugklachten is een boxspring van Boxspring Ettenleur onontbeerlijk. De boxspring geeft het lichaam de ondersteuning die het nodig heeft en als bijkomend voordeel is een boxspring hoger dan een standaardbed, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen. In ons assortiment vindt u altijd diverse outlet boxsprings.

 

 

Bezoek boxspring Etten-Leur

Om ons volledige assortiment goedkope boxsprings te bekijken en uit te proberen, kunt u langskomen in onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur. We kopen regelmatig nieuwe partijen boxsprings in, zodat u altijd een ruime keuze heeft.

 

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button