2-Persoonsboxspring Culemborg met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoonsboxspring Culemborg met Pocket specialcomfort®. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde boxspring heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 5 zone systeem ook nog eens een zeer goede ventilatie. Dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3859,-  

NU €1995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Uitverkoop elektrische boxspring

Boxspring Etten-Leur biedt het hele jaar door uitverkoop van elektrisch verstelbare boxsprings. Dit type boxspring biedt veel slaapcomfort en is eenvoudig te bedienen: met een druk op de knop verstelt u de hoogte van het hoofd- of voeteneind. Naast de uitverkoop van elektrisch verstelbare boxsprings zijn ook de standaardboxsprings bij Boxspring Etten-Leur altijd in de aanbieding. Kom langs in onze showroom om het volledige aanbod te bekijken.

 

Wat is een boxspring?

U heeft vast wel een keer op een boxspringbed geslapen, bijvoorbeeld een keer in een hotel tijdens uw vakantie. Een boxspringcombinatie is in feite een verend onderstel op poten waarop een matras en een eventueel topmatras geplaatst worden. Sommige modellen zijn elektrisch verstelbaar. Hoewel een boxspring al snel geassocieerd wordt met luxe, hoeft een boxspringbed helemaal niet duur te zijn. Wij kopen de boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor het bij ons altijd uitverkoop is van elektrische boxsprings.

 

Voordelen boxspring

Het verende onderstel van de boxspring in combinatie met een matras van hoge kwaliteit zorgt voor een goede ondersteuning van uw lichaam. Hierdoor wordt u uitgerust wakker en voorkomt u rugklachten. Als u momenteel last heeft van rugklachten, dan is deze boxspring een goede keus. Daarnaast biedt een boxspring meer ventilatie dan een normaal bed, omdat het matras geen zijwanden heeft. Verder is een boxspring hoger dan een normaal bed, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen.

 

Elektrische boxspring uitverkoop

Kom eens langs bij Boxspring Etten-Leur om onze uitverkoop elektrische boxsprings te vergelijken. U vindt onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur. Onze professionele medewerkers staan u graag bij met deskundig advies.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button