Boxspring Brussel

Boxspring Brussel met het originele Temp foam®. Deze boxspring aanbieding is speciaal ontwikkeld voor de moeilijke en/ of veeleisende slaper. In combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen de zeer comfortabele matrassen voor een uniek slaapcomfort. Uitermate geschikt voor mensen met spierklachten, rugklachten, gewrichtsklachten, nekklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2195,-

NU €1395,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Brussel

 

Beter slapen op een boxspring

Als u iedere ochtend vermoeid wakker wordt, is het goed om eens naar uw bed te kijken. Is uw matras doorgezakt en voelt het alsof u direct op de lattenbodem ligt? Dan wordt het hoog tijd voor een nieuw bed. Aangezien u een groot deel van uw leven slapend doorbrengt, loont het beslist om te investeren in een goede nachtrust. Wanneer u kiest voor het comfort van een boxspring wordt u straks elke ochtend heerlijk uitgerust wakker.

 

Is dat niet duur, zo’n boxspring?

Dat ligt eraan: er zijn veel verschillende modellen goedkope boxsprings op de markt. Maar zelfs een goede standaardboxspring hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Een tweepersoons boxspring 180 breed, geschikt voor twee personen heeft u al voor een paar honderd euro in uw slaapkamer staan.

 

Waarom ligt een boxspring zo lekker?

Het comfort van een boxspring moet u beslist zelf ervaren. Misschien heeft u wel eens op een boxspringbed gelegen tijdens uw verblijf in een luxe hotel. Het ligcomfort van de boxspringcombinatie wordt gerealiseerd door het geheel van een verend onderstel op poten (de boxspring zelf), een goed verend matras en een eventueel topmatras. Uw lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft.

 

Andere voordelen van een boxspring

De ondersteuning die een boxspringcombinatie biedt is ook bijzonder geschikt voor mensen met rug- of andere lichamelijke klachten. Als bijkomend voordeel is de boxspringcombinatie hoger dan een standaardbed; waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen. Een boxspring is een uitstekende investering voor uw oude dag. U kunt ook kiezen voor het extra comfort van een electrische boxspring: slaapkamer boxsprings met verstelbare hoofd- en voeteneinden.

 

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button