Boxspring Brugge

Boxspring Brugge is speciaal ontwikkeld voor de moeilijke en veeleisende slaper. Deze boxspring is inclusief Supra comfort foam®. In combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen deze comfortabele matrassen voor enorm slaapcomfort. Deze goedkope boxspring is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1590,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Brugge

 

Een boxspring past in iedere slaapkamer

Wordt het tijd voor een nieuw bed? Overweeg dan eens een boxspringcombinatie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft een boxspring helemaal niet zo duur te zijn. Een boxspring past zowel qua formaat als qua uiterlijk in vrijwel iedere slaapkamer. Bezoek uw lokale beddenzaak of een gespecialiseerde boxspringdealer om een 1 of 2 persoons boxspring te vinden die perfect aansluit bij uw wensen.

 

Past in ieder interieur

Een boxspringcombinatie heeft een vrij massief uiterlijk; het geheel lijkt een beetje op een slapel matrassen op pootjes. Die massieve uitstraling zorgt ervoor dat het bed in vrijwel elk slaapkamerinterieur past; van klassiek tot modern. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de bekleding van de boxspring aanbieding qua kleur en materiaal af te stemmen op uw wensen.

 

Compacter dan een standaardbed

Een boxspringcombinatie heeft geen zijwanden. Het hoofd- en voetenbord zijn optioneel. Dit betekent dat de complete boxspring exact even veel oppervlak kan innemen als het oppervlak van het matras. Een boxspring, 140 centimeter breed, is ideaal voor kleine slaapkamers.

 

Boxsprings: diverse modellen

Naast standaardboxsprings, die simpelweg bestaan uit de boxspringbodem en een matras kunt u ook kiezen voor een elektrische boxspring. Het verstellen van de hoogte van het hoofd- of voeteneind van de elektrisch verstelbare boxspring gebeurt met een druk op de knop. Deze boxspring biedt uw lichaam de best mogelijke ondersteuning. Dit type boxspring wordt vooral aangeraden voor mensen met rug- en andere klachten. Alle soorten boxsprings bieden het voordeel dat ze hoger zijn dan een standaardbed: in en uit bed stappen is relatief eenvoudig.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button