2-Persoons boxspring Bergen op Zoom

Type Bergen op Zoom is een 2-persoonsboxspring speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. De oneffenheden van het lichaam worden met extra steun opgevangen door de compact geveerde matrassen. Deze zeer comfortabele matrassen, in combinatie met de goed geventileerde vering boxen, zorgen voor een uniek slaapcomfort. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1719,-

Untitled
NU  €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Bergen op Zoom

Proefslaapgarantie: Luxe in uw eigen slaapkamer
Ervaar de luxe en het verfijnde comfort van de 2-persoons Boxspring Bergen op Zoom met onze 6 weken proefslaapgarantie. Deze periode stelt u in staat om in uw eigen omgeving te genieten van de weelde en het comfort van dit bed, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken.

10 Jaar kwaliteitsgarantie: Synoniem voor luxe en duurzaamheid
Deze goedkope boxspring staat niet alleen voor luxe, maar ook voor langdurige kwaliteit. Met onze 10-jarige kwaliteitsgarantie bent u verzekerd van een duurzaam product, vervaardigd in onze eigen fabriek met de hoogste standaarden in vakmanschap en materialen.

Op maat gemaakt design: Weerspiegel uw luxueuze Stijl
De Boxspring Bergen op Zoom biedt uitzonderlijke aanpassingsmogelijkheden. Met een keuze uit 1001 kleuren in zowel stof als leatherlook, kunt u een bed samenstellen dat niet alleen luxe uitstraalt, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Medisch erkend: Luxe gecombineerd met gezondheid
Deze boxspring aanbieding gaat verder dan alleen een luxe uitstraling; het is erkend voor zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg, biedt het bed de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning voor uw lichaam.

Gratis levering en montage: Gemak op zijn luxueust
Geniet van de luxe van gemak met onze gratis bezorg- en montageservice in Nederland en België. Onze deskundige installatie zorgt ervoor dat uw luxueuze boxspring moeiteloos en professioneel wordt opgezet, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

De 2-persoons Boxspring Bergen op Zoom is een uitdrukking van pure luxe en comfort. Het combineert een elegant design met hoogwaardige kwaliteit, waardoor het niet alleen een verrijking is voor uw slaapervaring, maar ook voor de uitstraling van uw slaapkamer.

Probeer onze boxsprings uit
Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Eindhoven, Breda en Oosterhout.

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button