2-Persoons boxspring Bergen op Zoom

Type Bergen op Zoom is een 2-persoonsboxspring speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. De oneffenheden van het lichaam worden met extra steun opgevangen door de compact geveerde matrassen. Deze zeer comfortabele matrassen, in combinatie met de goed geventileerde vering boxen, zorgen voor een uniek slaapcomfort. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1719,-

Untitled
NU  €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Bergen op Zoom

 

Boxsprings

Bent u op zoek naar betaalbare boxspring van hoge kwaliteit in Bergen op Zoom en omgeving? Bij Boxspring Etten-Leur vindt u altijd een uitgebreid assortiment van zowel standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings. Een boxspring biedt een uitstekende lichaamsondersteuning tijdens het slapen waardoor u ’s morgens heerlijk uitgerust uit uw bed stapt.

 

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een verend onderstel op poten. Op dit onderstel wordt een matras geplaatst en daarbovenop kunt u eventueel nog een topmatras leggen. Een boxspringbed is hierdoor meestal hoger dan een standaardbed. Het geheel wordt ook wel een boxspringcombinatie genoemd. U kunt de boxspring eventueel uitbreiden met een hoofd- of voetenbord.

Een bed is in de slaapkamer een meubelstuk. Het bestaat uit een ledikant met daarop een matras. Omdat dit voor hotels niet de juiste bedden waren om op te slapen, heeft men gezocht naar een andere oplossing en ook gevonden. Voor hotelbedden worden er vaak boxsprings gebruikt. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ze luchten zeer goed. Dat is hygiënisch omdat er met vaste regelmaat andere personen hun nachtrust op doorbrengen. Daarom moet je zeker weten dat alles schoon is en blijft. Deze hotelbedden zijn comfortabel om te slapen en dus zeer geschikt om te gebruiken. Er kunnen gemakkelijk ouderen en jongeren op slapen.

 

Wat kost het?

Boxspringbedden komt u vaak tegen in hotels, maar een boxspring voor uw eigen slaapkamer is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur. Boxspring Etten-Leur is één van de voordeligste boxspringspecialistan in de omgeving van Bergen op Zoom. In onze showroom hebben wij altijd een paar mooie aanbiedingen voor u klaarstaan.

 

De voordelen van een boxspring

  • Slaapcomfort: de combinatie van een boxspring en een matras van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u heerlijk comfortabel slaapt.
  • Goed voor uw rug: de verende bodem van de boxspring en het matras bieden een perfecte ondersteuning voor uw rug. Bij zware rugklachten is de boxspring Bergen op Zoom sterk aan te bevelen.
  • Goede ventilatie: de boxspringcombinatie is aan de zijkanten open, waardoor het matras goed geventileerd wordt.
  • Extra hoog bed: en boxspringcombinatie is hoger dan een normaal bed, waardoor in en uit bed stappen eenvoudiger wordt.
  • Elektrisch verstelbaar: u kunt eventueel kiezen voor een boxspring waarbij het hoofd- en voeteneind verstelbaar zijn.

 

 

Kom onze boxsprings uitproberen

Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

 

Call Now Button