Boxspring Arnhem

Boxspring Arnhem met het originele Special foam®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €1590,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Arnhem

 

Voor elke slaapkamer een boxspring

Een boxspringbed ligt niet alleen lekker; dankzij het massieve uiterlijk van de boxspringcombinatie past deze eveneens in vrijwel elk interieur. Speciaal voor uw boxspring huis en inrichting aanpassen is dus niet nodig. De betere beddenzaak geeft u de mogelijkheid om de bekleding van de boxspring aan te passen op uw wensen.

 

Hoe ziet een boxspring eruit?

Onder veel mensen bestaat er verwarring over het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie. De boxspringcombinatie bestaat behalve uit de boxspring zelf ook uit een matras, een eventueel topmatras en een eventueel hoofd- en/of voetenbord. Een boxspring heeft geen zijwanden. Zonder hoofd- en voetenbord is het oppervlak van het boxspringbed gelijk aan dat van het matras. Een boxspringcombinatie neemt hierdoor minder plaats in dan een standaardbed. Een boxspringbed is hoger dan een standaardbed, waardoor in en uit bedden stappen relatief eenvoudiger is.

 

Leverbaar in diverse afmetingen

Onze goedkope boxsprings zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. In iedere goede beddenzaak kunt u terecht voor de formaten boxspring: 140, 160 en 180 centimeter breed. Vrijwel elke type boxspring  aanbieding is leverbaar als één- of tweepersoonsbed. Het is van groot belang dat het matras precies dezelfde afmetingen heeft als de boxspring zelf.

 

Welke modellen boxsprings zijn er op de markt?

De boxspringmarkt bestaat voornamelijk uit drie typen boxsprings: de standaardboxspring, de elektrisch verstelbare boxspring en de 1 persoons boxspring:

  • Standaardboxspring: dit is de goedkoopste boxspring op de markt. Het bed bestaat uit een boxspringbodem met daarop een goed verend matras.
  • Elektrisch verstelbare boxspring: deze boxspring heeft een verstelbaar hoofd- en voeteneind.

 

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button