Boxspring Apeldoorn

Deze elektrische boxspring Apeldoorn is een complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Uitgerust met ultra matrassen. Deze boxspring is uniek in zijn soort door het comfortabele zonesysteem. Gegarandeerd het beste slaapcomfort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Apeldoorn

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een kwaliteit boxspring bij Boxspring Etten-Leur. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze 2-persoons Microspring Ultra Boxspring. Een complete boxspring met Ultra comfortzones, Shapefoam matrassen en matrastopper. Nu als actie aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.

Een boxspring is een degelijk onderstel op poten. Op dit onderstel wordt een matras geplaatst en daarbovenop kunt u eventueel nog een topmatras leggen. Een boxspring is hierdoor meestal hoger dan een standaard bed. Het geheel wordt ook wel een boxspring combinatie genoemd. U kunt de boxspring eventueel uitbreiden met een hoofd- of voetenbord. Voor hotelbedden worden er vaak boxsprings gebruikt. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ze luchten zeer goed. Deze hotelbedden zijn comfortabel om te slapen en dus zeer geschikt om te gebruiken. Er kunnen gemakkelijk ouderen en jongeren op slapen.

Boxspring Bedden komt u vaak tegen in hotels, maar een boxspring voor uw eigen slaapkamer is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur. Boxspring Etten-Leur is een van de voordeligste boxspring specialisten in de omgeving van Bergen op Zoom. In onze showroom hebben wij altijd een paar mooie aanbiedingen voor u klaarstaan.

Kom langs bij dé specialist in boxsprings van ’s-Hertogenbosch en omstreken. Bij Boxspring Etten-Leur vindt u een gevarieerd assortiment boxsprings van hoge kwaliteit. In onze winkel vindt u naast standaard boxsprings ook elektrisch verstelbare boxsprings. Wij kopen onze boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor wij de bedden voor een bijzonder lage prijs kunnen aanbieden. Wij hebben altijd mooie boxsprings in de uitverkoop.

 

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur

Boxspring in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een boxspring in Apeldoorn? Wij helpen u graag! Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen we u van professioneel advies voorzien over uw nieuwe bed.

Met een boxspring in Apeldoorn van onze winkel slaapt u altijd comfortabel en wordt u uitgerust wakker. Ons team staat voor u klaar! We bieden een breed assortiment aan als u een boxspring wilt kopen nabij Apeldoorn. Zo hebben we vaste boxsprings en verstelbare boxspring. Het voordeel van een verstelbare boxspring, is dat u deze geheel op maat kunt verstellen. Bovendien zijn onze boxspring nabij Apeldoorn er in alle maten: van een groot tweepersoons bed tot een eenpersoons bed. Om uw boxspring in Apeldoorn compleet te maken, kunt u bij ons ook uw matras kopen. Zo heeft u in één klap een geweldig nieuw bed!

Goedkope boxspring in Apeldoorn? Bekijk onze boxspring outlet nabij Apeldoorn

Wilt u graag een goedkope boxspring in Apeldoorn? Wij bieden bedden in diverse prijsklassen, dus ook als u op budget een boxspring wilt kopen in de buurt van Apeldoorn. De goedkope boxsprings nabij Apeldoorn van Boxspring Etten-Leur doen zeker niet onder voor onze andere modellen. U kunt rekenen op uitstekende kwaliteit, vers uit onze eigen fabriek! Een goedkope boxspring in Apeldoorn beperkt zich ook niet tot een enkele uitvoering; u kunt bij ons een boxspring op budget verkrijgen in grote maten, zoals 160×200 en 180×200. Ook is het mogelijk om uw goedkope boxspring voor uw slaapkamer in Apeldoorn elektrisch aan te schaffen. Wilt u de boxsprings in het echt komen bekijken? U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel!

Waarom een boxspring kopen nabij Apeldoorn bij Boxspring Etten-Leur

Een boxspring kopen nabij Apeldoorn, dat doet u het beste bij Boxspring Etten-Leur! Wij bieden altijd persoonlijke service en kunnen u dankzij onze ervaring van optimaal advies voorzien. Bovendien komen onze boxsprings nabij Apeldoorn uit onze eigen fabriek, waardoor u niet lang hoeft te wachten op levering. De levering is gratis in heel Nederland en België. 

We bieden zowel online als in onze winkel een breed assortiment: van outlet boxsprings nabij Apeldoorn tot luxe uitvoeringen. Bij ons is er altijd voor iedereen een perfect bed! 

Contact opnemen voor een boxspring aanbieding in Apeldoorn

Heeft u vragen over een boxspring kopen nabij Apeldoorn bij onze (web)winkel? Of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. We staan 6 dagen per week voor u klaar om u te adviseren over een boxspring in Apeldoorn. Bovendien geniet u bij ons regelmatig van een mooie boxspring aanbieding nabij Apeldoorn of van onze boxspring uitverkoop nabij Apeldoorn. Voor wie op budget een boxspring wil kopen: ook voor een goedkope boxspring in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het assortiment online of kom langs in onze winkel.

Call Now Button