Boxspring Amsterdam

Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Deze elektrische boxspring Amsterdam is met zijn comfortabele zonesysteem uniek in zijn soort. Matras mogelijkheden uit de Diamond A class collection®. Deze boxspring geeft u het beste slaapcomfort en is zeer geschikt voor mensen met rugklachten. 

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Amsterdam

VAN €3395,-

NU €1595,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Amsterdam

Boxsprings zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en ondersteunend bed. Deze bedden bestaan uit een stevige, rechthoekige box met veren en een matras er bovenop. Boxsprings bieden een goede ondersteuning voor het lichaam en hebben vaak een luxueuze uitstraling, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elk slaapkamerinterieur.

Bij het kiezen van een boxspring zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen, materialen en ontwerpen. Bijvoorbeeld een elektrisch verstelbare boxspring voor extra comfort, of een boxspring met opbergruimte om ruimte te besparen in je slaapkamer.

Het kopen van een boxspring is een investering in je slaapcomfort en daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je een aankoop doet. Het is aan te raden om verschillende modellen te vergelijken en de kenmerken en voordelen van elk type te onderzoeken. Boxspring Etten-Leur biedt u nu de mogelijkheid meer dan honderd verschillende boxsprings in de showroom te komen bekijken. Daarnaast is het belangrijk om te kijken en vergelijken, waardoor u uiteindelijk uitkomt bij de kwaliteit van de boxsprings bij Boxspring Etten-Leur.

Bij het kopen van een boxspring is het natuurlijk zeer belangrijk om rekening te houden met de prijs. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus het is belangrijk om een budget te bepalen voordat je gaat winkelen. Het is aan te raden om altijd te kijken naar de kenmerken en specificaties van de boxspring om de beste keuze te maken.

Als je op zoek bent naar een boxspring van hoge kwaliteit, Boxspring Etten-Leur heeft van goede selectie boxsprings staan voor u om een goede keuze te kunnen maken. Onze verkopers bieden deskundig advies en een goede klantenservice om je te helpen bij het kiezen van de juiste boxspring.

Als u op zoek bent naar een boxspring, kunt u terecht bij Boxspring Etten-Leur. Deze fysieke winkel biedt de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button