Elektrische boxspring Amersfoort

Elektrische boxspring Amersfoort is de boxspring aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen. Door de uiterst comfortabele matrassen zorgt deze boxspring voor het beste slaapcomfort. Uitgerust met unieke zonesystemen voor een goede nachtrust. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar voeten en hoofdeinde. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1195,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Amersfoort

Boxsprings zijn populaire bedden die bestaan uit een stevig frame, een boxspring matras en soms een topmatras. Deze bedden bieden een comfortabele slaapervaring en worden vaak gekozen vanwege hun goede ondersteuning en duurzaamheid.

Er zijn verschillende soorten boxsprings verkrijgbaar, van standaardmodellen tot verstelbare varianten. Een verstelbare boxspring biedt extra comfort omdat je de hoek van het hoofd- en voeteneinde kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Dit maakt het ook makkelijker om tv te kijken, te lezen of te werken in bed. Verder zijn er boxsprings verkrijgbaar met verschillende soorten matrassen, zoals pocketveringmatrassen of traagschuim matrassen, zodat je het bed kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Een boxspring is een investering in een goede nachtrust en kan daarom een belangrijke aankoop zijn. Het is daarom aan te raden om goed onderzoek te doen en verschillende modellen te vergelijken voordat je een keuze maakt. Bij het kiezen van een boxspring kun je letten op verschillende factoren, zoals het formaat van het bed, het type matras en het design van het frame. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en eventuele gezondheidsproblemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabel en duurzaam bed, dan is een boxspring zeker het overwegen waard. Door goed onderzoek te doen en verschillende opties te vergelijken, kun je een boxspring vinden die perfect past bij jouw slaapbehoeften.

Als u op zoek bent naar een boxspring, kunt u terecht bij Boxspring Etten-Leur. Deze fysieke winkel biedt de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

6 weken proefslapen Boxspring Etten-Leur
Call Now Button