Elektrische boxspring Groningen

Deze elektrische boxspring Groningen heeft een uniek comfortabel zonesysteem. U heeft de Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Een complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar voeten en hoofdeinde. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken. 

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2790,-

NU €1295,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Groningen

Boxsprings zijn populaire bedden die bestaan uit een stevig frame, een boxspring matras en soms een topmatras. Deze bedden bieden een comfortabele slaapervaring en worden vaak gekozen vanwege hun goede ondersteuning en duurzaamheid.

Er zijn verschillende soorten boxsprings beschikbaar, zoals vlakke en elektrisch verstelbare modellen. Daarnaast zijn er ook diverse matrasopties mogelijk, zoals latex of traagschuim. Als je op zoek bent naar een boxspring, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het frame, de matrassen en de afwerking. Een goede boxspring moet stevig zijn, maar ook comfortabel en ondersteunend.

Een boxspring is een investering in een goede nachtrust en kan daarom een belangrijke aankoop zijn. Het is daarom aan te raden om goed onderzoek te doen en verschillende modellen te vergelijken voordat je een keuze maakt. Bij het kiezen van een boxspring kun je letten op verschillende factoren, zoals het formaat van het bed, het type matras en het design van het frame. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren en eventuele gezondheidsproblemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabel en duurzaam bed, dan is een boxspring zeker het overwegen waard. Door goed onderzoek te doen en verschillende opties te vergelijken, kun je een boxspring vinden die perfect past bij jouw slaapbehoeften.

Als u op zoek bent naar een boxspring, kunt u terecht bij Boxspring Etten-Leur. Deze fysieke winkel biedt de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

 

 

Call Now Button