VAN 1719,-

NU 885,-

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Deze prijs geldt voor de breedtematen:
120, 140, 160 en 180 x 200.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 2.10 en 2.20 lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

2-Persoons boxspring Bergen op Zoom

Type Bergen op Zoom is een 2-persoonsboxspring speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. De oneffenheden van het lichaam worden met extra steun opgevangen door de pockevering geveerde matrassen. Deze zeer comfortabele matrassen, in combinatie met de goed geventileerde vering boxen, zorgen voor een uniek slaapcomfort. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

Uitverkoop boxspring

Bij Boxspring Etten-Leur hebben wij altijd hoge kwaliteit boxsprings in de uitverkoop. Een boxspring biedt veel slaapcomfort en een uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. Wij kopen onze boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor wij deze altijd voor scherpe prijzen kunnen aanbieden. Wij hebben zowel standaardboxsprings, verstelbare boxsprings als medisch erkende boxsprings in de uitverkoop.

Standaardboxspring

De standaardboxspring is de goedkoopste boxspring in ons assortiment. In de uitverkoop betaalt u slechts een paar honderd euro voor dit comfortabele bed dat jarenlang meegaat. Bij Boxspring Etten-Leur verkopen wij de standaardboxspring in combinatie met een matras van hoge kwaliteit en desgewenst kunt u kiezen om hier bovenop nog een topmatras te plaatsten.

Elektrisch verstelbare boxsprings

Leest u ’s avonds graag een boek voor het slapengaan? Of kijkt u liever nog een film in bed? Dan is een elektrisch verstelbare boxspring een interessante optie. Bij dit type boxspring is het hoofd- en of voeteneinde met een druk op de knop te verstellen. Een elektrisch verstelbare boxspring is wat duurder dan een standaardboxspring, maar bij Boxspring Etten-Leur hebben wij altijd wel een paar mooie exemplaren in de aanbieding.

Medisch erkende boxspring uitverkoop

Een medisch erkende boxspring biedt het lichaam extra ondersteuning. Wanneer u last heeft van serieuze rugklachten, biedt dit type bed mogelijk een uitkomst. Medisch erkende boxsprings zijn de duurste modellen boxsprings in ons assortiment, maar ook deze boxsprings bieden wij regelmatig met mooie kortingen aan.

Kom langs in onze winkel

Bezoek onze showroom om verschillende soorten boxsprings met elkaar te vergelijken. Wij hebben altijd een aantal modellen in de uitverkoop. Uiteraard mag u alle bedden uitproberen. U vind Boxspring Etten-Leur aan de Bisschopmolenstraat 45 in Etten-Leur.

Benieuwd hoe deze boxsprings liggen?